background img
banner
banner

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό το «μπαράζ» συλλήψεων

Όχι μόνο δεν ανακόπτει ρυθμούς αλλά συνεχίζει και εντείνει τις προσπάθειες καταπολέμησης της παραβατικότητας και του εγκλήματος, η Ασφάλεια Αιγιαλείας. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία εικοσιτετράωρα προχώρησε στη σύλληψη οκτώ ατόμων για διαφορετικά αδικήματα οι περισσότεροι.

Ειδικότερα, σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας, συνελήφθησαν πέντε ημεδαποί για κλοπές και ένας για μη έκδοση αστυνομικού δελτίου ταυτότητας.

Επιπρόσθετα, συνελήφθη ένας ημεδαπός για καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών για απάτη.

Και για ναρκωτικά

Τέλος, συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης, σε παραλία της Αιγιάλειας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 6 γραμμάρια κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (8) γραμμάρια κάνναβης και δυο τρίφτες της ναρκωτικής ουσίας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr