background img
banner
banner

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Ανεβάζει ρυθμούς προπονήσεων ο Κεραυνός Αιγίου

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ

Ο Κεραυνός Αιγίου συμπληρώνει δέκα ημέρες προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν με τις προπονήσεις να διεξάγονται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου. Χωρίς το ρόστερ να έχει ακόμη ολοκληρωθεί οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό κάτω από τις οδηγίες του Γιάννη Γιούπη και των συνεργατών του ενώ παράλληλα εξετάζονται περιπτώσεις αθλητών που θα αποκτηθούν για να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα. Στόχος δεν είναι άλλος από τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που φιλοδοξεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και να διεκδικήσει την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες

Στις προπονήσεις παίρνουν μέρος και οι Δημήτρης Νάτσκος και Γιάννης Ντούλες που απουσίασαν δικαιολογημένα στην πρεμιέρα της προετοιμασίας ενώ από το περυσινό ρόστερ του Ήφαιστου/Αχιλλέα συνεχίζει και ο έμπειρος φόργουορντ Παύλος Διονυσόπουλος..

Το «παρών» στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου δίνουν οι «παλιοί» Χρήστου, Ανδρικόπουλος, Δημόπουλος, Διονυσόπουλος (από Ήφαιστο/Αχιλλέα), ο Δημήτρης Νάτσκος και ο Παναγιώτης Σπηλιωτόπουλος από τον Κεραυνό και τρία νέα πρόσωπα. Ο Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος που και αυτός επέστρεψε στο Αίγιο (και έχει επίσης αγωνιστεί και στις δύο ομάδες όπως ο Ντούλες), και οι Διονύσης Τριπολίδης και Νίκος Σταμούλης που πέρυσι έπαιξαν στην Παναχαϊκή.

Θυμίζουμε, για τους λίγους που τυχόν δεν το γνωρίζουν, ότι αυτό το καλοκαίρι οι διοικήσεις των ομάδων “Ήφαιστος/Αχιλλέας Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιγιάλειας” και “Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Κεραυνός Αιγίου” αποφάσισαν να πορευτούν μαζί με ένα Πρωτόκολλο Αθλητικής Συνεργασίας, έτσι ώστε με υπομονή, επιμονή, σωστό προγραμματισμό και ξεκινώντας από την λειτουργία των ακαδημιών σε επαγγελματικά πλαίσια, να τοποθετηθούν γερά “θεμέλια” για την ανάπτυξη του αιγιώτικου μπάσκετ.

Στην Α1 ΕΣΚΑ-Η θα συμμετάσχει με το όνομα Κεραυνός Αιγίου με προπονητή τον Γιάννη Γιούπη ενώ ο Ήφαιστος/Αχιλλέας με νεαρούς κυρίως παίκτες θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ-Η.

Συνάντηση με Ανδριόπουλο για το πρόγραμμα προπονήσεων

Το απόγευμα της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου μέλη της διοίκησης όλων των ομάδων που χρησιμοποιούν τα κλειστά γυμναστήρια Αιγίου και Καμαρών είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Τάκης Ανδριόπουλο προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα των προπονήσεων. Παρόντες ήταν εκπρόσωποι από τον Α.Ο. Αιγιαλέων βόλει και τις πέντε ομάδες μπάσκετ, δηλαδή τον Αστέρα Τέμενης, τον Κεραυνό Αιγίου, τον Ήφαιστο/Αχιλλέα, την ΕΦΑ Αιγίου και την Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου.

Ξεκίνησε το “ταξίδ锨 η ΑΕ Βαρθολομιού

Η Α.Ε. Βαρθολομιού ξεκίνησε το ταξίδι της στη μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑΗ, όπου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η ομάδα του Σάκη Καρύδα και του άμεσου συνεργάτη του, Θοδωρή Παπαδόπουλου, άρχισε την προετοιμασία της το απόγευμα της Δευτέρας στο Κλειστό της Γαστούνης, με στόχο να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές πορείες των τελευταίων ετών, που έφεραν την ομάδα με διαδοχικές ανόδους στην Α1 ΕΣΚΑΗ. Όπως μας είπε ο Coach, Σάκης Καρύδας, η ομάδα θα κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα επιδιώξει αρχικά την γρήγορη παράνομη και από κει και πέρα θα προσπαθήσει να πετύχει ό,τι καλύτερο, εστιάζοντας από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Πρεμιέρα προετοιμασία η ΕΑ Παραλίας

Η Ε.Α. Παραλίας, αντίπαλος του Αστέρα Τέμενης στους περυσινούς τελικούς της Α1 ΕΣΚΑ-Η ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας χρονιάς, με τον προπονητή Γιάννη Μπαζίνα να έχει σηκώσει τα “μανίκια” για να μοντάρει την παλιά και νέα φουρνιά, ώστε να παρουσιαστεί και φέτος ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, που θα προσπαθήσει να κινηθεί στην ίδια φιλοσοφία με την περσινή επιτυχημένη χρονιά. Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Στάθης Μήλας θέλουν να ευχαριστήσουν την ΑΕ Γλαύκος–Έσπερος και την Ολυμπιάδα για την άψογη συνεργασία ώστε να προστεθούν τέσσερις αθλητές στην ομάδα.
Πρόκειται για τον Κουτσούκο Αλέξανδρο από την Αθλητική Ένωση Γλαύκου–Έσπερου, Τον Δημήτρη Αργυρόπουλο και Παναγιώτη Γιαννακόπουλο από την Ολυμπιάδα, καθώς και τον Νίκο Σούρλο από τον Διαγόρα Βέλου.

Στη Δύμη ο Λαμπρόπουλος

Στον Α.Ο. Δύμης θα παίξει τη νέα σεζόν ο Πυργιώτης γκαρντ/φόργουορντ, Γιάννης Λαμπρόπουλος.
Ο έμπειρος παίκτης όσο και δεινός σουτέρ τριών πόντων την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στο Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί επίσης σε Ηρακλή Πύργου και Ολυμπιονίκη.
Μια πολύ καλή μεταγραφή για την ομάδα της Αχαΐας, με έναν ποιοτικό περιφερειακό, με πολλές εμπειρίες και παραστάσεις από την Α1 ΕΣΚΑΗ.

Στη δύναμη της ΕΣΚΑ-Η ο ΠΑΣ Ναυπάκτου!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑ-Η στην συνεδρίαση της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου αποφάσισε ομόφωνα να κάνει δεκτό το αίτημα του Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ για Διοικητική και Αγωνιστική μεταφορά του συλλόγου στην Δύναμη της ΕΣΚΑ-Η.
Η Ανδρική ομάδα θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας ΕΣΚΑ-Η 2023-2024. Τα τμήματα Παίδων – Εφήβων αποφασίστηκε να αγωνιστούν στη Β Κατηγορία ενώ για τα υπόλοιπα τμήματα ενσωματώνονται κανονικά στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ένωση. Η ομάδα της Ναυπάκτου στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ-Η θα έχει αντιπάλους και τρεις ομάδες της Αιγιάλειας, τον Ήφαιστο/Αχιλλέα, την ΕΦΑ Αιγίου και τη Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr