background img
banner
banner

Διήμερο show στο νυφικό σαλόνι ΒΑΡΒΙΑΣ για μέλλουσες νύφες 15 και 16 Σεπτεμβρίου με τον ΑLEXIS GEORGIO

ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ !

Τα διάσημα νυφικά φορέματα του παγκοσμίου φήμης Έλληνα σχεδιαστή Alexis Georgio, φέρνει στο Αίγιο ο Οίκος Γάμου Βαρβίας Collection, δίνοντας την ευκαιρία στις μέλλουσες νύφες της Βορειοδυτικής Πελοποννήσου να… ζήσουν το όνειρο, ντυμένες με ένα από τα μοναδικά φορέματά του, την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους! Tο trunk show του διεθνώς αναγνωρισμένου δημιουργού, θα πραγματοποιηθεί στο σαλόνι νυφικών «Βαρβίας», την ερχόμενη εβδομάδα, και αναμένεται να τραβήξει όλα τα βλέμματα!

Την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, ο άνετος και πολυτελής χώρος της «Βαρβίας Collection» μετατρέπεται σε σαλόνι καλαισθησίας και ομορφιάς με… αέρα από τη Νέα Υόρκη και ευρωπαϊκή φινέτσα. Ο αγαπημένος Ελληνοαμερικανός σχεδιαστής των celebrities από την Νέα Υόρκη θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα με παρόμοια διοργάνωση, επιλέγοντας (τι άλλο;) πέρα από τον Οίκο Νυφικών Βαρβία, που για δεκαετίες διακρίνεται στον χώρο, «ντύνοντας» δεκάδες χιλιάδες νύφες με τα καλύτερα νυφικά της αγοράς.

Ραντεβού στο Βαρβίας Collection

Δεδομένου ότι πολύ πρόσφατα ο Alexis αποφάσισε να κάνει άνοιγμα και στην ελληνική αγορά, πρόσφατα έδωσε τα χέρια με τον Αργύρη Βαρβία ώστε να τον αντιπροσωπεύσει κατά αποκλειστικότητα στην Βορειοδυτική Πελοπόννησο. Στο νυφικό σαλόνι Βαρβίας Collection ήδη έχουν καταφθάσει οι πρώτες παραγγελίες από Νέα Υόρκη, ενώ στην διάρκεια του διημέρου θα παρουσιαστούν πολύ περισσότερα νυφικά φορέματα της επόμενης σεζόν παρόντος του ίδιου του σχεδιαστή που θα έρθει στο Αίγιο για το show από την Νέα Υόρκη!
Αυτό το πολυαναμενόμενο διήμερο, ο Alexis Georgio θα βρίσκεται στο Αίγιο με την τελευταία του collection 2023-2024 για να ντύσει τις μέλλουσες νύφες με μοναδικής αισθητικής νυφικά φορέματα! Μάλιστα, οι ενδιαφερόμενες καλούνται να κλείσουν έγκαιρα το ραντεβού τους (Ερμού 34, 26910 28515 – Κιν.: 6932509491) ούτως ώστε να είναι παρούσες στο πιο σημαντικό «ραντεβού» πριν τον γάμο τους.

Η διαδρομή του Alexis Georgio και η επιτυχία

Έχοντας δικαίως χαρακτηριστεί ως «η ελληνική ιδιοφυΐα των νυφικών φορεμάτων», ο Alexis έφυγε από το Μεσολόγγι πριν 47 περίπου χρόνια, νεαρός ακόμη, για να κυνηγήσει το μεγάλο αμερικάνικο όνειρο. Τότε ήταν που ανακάλυψε για πρώτη φορά και το ταλέντο του ως σχεδιαστής τζιν. Ως πρωτοπόρος και οραματιστής, δημιούργησε μια εταιρεία ρούχων η οποία εξακολουθεί να λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία μέχρι και σήμερα.
Ο Alexis ξεκίνησε να σχεδιάζει και να εμπορεύεται τζιν και αθλητικά ρούχα για εταιρείες όπως η Vivi Paris Jeans. Μεταξύ άλλων συνεργάστηκε με τον Tommy Hilfiger και τον Jonathan Logan. Το 1977 ήταν ο πρώτος που διαφήμισε τα τζιν του με αφίσες σε όλους τους σταθμούς του μετρό στη Νέα Υόρκη. Τα τζιν και τα αθλητικά του ρούχα έγιναν δημοφιλή και σημείωσαν πωλήσεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο Alexis Georgio παντρεύει ιδανικά την παγκόσμια μόδα με την ευρωπαϊκή αισθητική. Το σημαντικότερο ατού της εταιρείας του είναι η τεράστια γκάμα από υφάσματα, δαντέλες και άλλα υλικά που είναι ένα βήμα μπροστά από τις τάσεις και των οποίων η αγορά δεν θα βγει ποτέ εκτός μόδας.

Ημιπολύτιμοι λίθοι και περίπλοκες δαντέλες…

Τι μπορεί όμως να βρει η μέλλουσα νύφη στην εταιρεία; Από το 2001 ο Alexis άρχισε να σχεδιάζει και να δημιουργεί μοναδικά νυφικά. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους, η διακόσμηση με χάντρες υψηλής ποιότητας καθώς και ημιπολύτιμους λίθους. Είναι γνωστός για τα κομψά και εκλεπτυσμένα σχέδιά του με περίπλοκες λεπτομέρειες, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας όπως δαντέλα, τούλι και μετάξι.
Τα τελευταία 10 χρόνια, ο Alexis κάνει private labelling για μερικά από τα top καταστήματα νυφικών στις Ηνωμένες Πολιτείες – σχεδιάζει δηλαδή ατομικές συλλογές για κάθε μεμονωμένο κατάστημα [ χρησιμοποιώντας είτε την ετικέτα Alexis Georgio είτε την επωνυμία του καταστήματος.

Πολυτελή και in fashion βραδινά φορέματα

Από τον Σεπτέμβριο του 2022 αποφάσισε να μοιραστεί τα σχέδιά και το έμφυτο ταλέντο του, επεκτείνοντας τα επιχειρηματικά του σχέδια και στην Ελλάδα. Σε αυτό το πλαίσιο θα βρίσκεται στο Αίγιο, συνεργαζόμενος με την Βαρβίας Collection, την Παρασκευή και το Σάββατο 15 και 16 μήνα, ανεβάζοντας το prestige της επιχείρησης αλλά και δίνοντας ένα point στον χώρο της νυφικής μόδας στην περιοχή.

Βέβαια, εκτός από νυφικά, ο Alexis σχεδιάζει και επίσημα λαμπερά φορέματα καθώς και σπάνιας καλαισθησίας αξεσουάρ, που είναι διαθέσιμα προς πώληση σε μερικά από τα καλύτερα καταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο κατάλογος είναι μακρύς! Η εταιρεία δημιουργεί από εντυπωσιακά νυφικά και φορέματα για παρανυφάκια μέχρι elegant βραδινά φορέματα, τουαλέτες αλλά και φορέματα, έτοιμα για… το κόκκινο χαλί…

Η εταιρεία χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας και κατασκευής. Τις εντυπώσεις κλέβουν τα μεταξωτά βραδινά φορέματα και τα σατέν δαντελένια νυφικά που είναι κεντημένα με εξαιρετική δεξιοτεχνία.

Celebrities έχουν φορέσει δημιουργίες του

Μεταξύ άλλων, ο Alexis έχει κάνει πολλές επιδείξεις μόδας στο Μπέβερλι Χιλς, στο Ντάλας, στο Λας Βέγκας, στο Σικάγο και στη Νέα Υόρκη. Στo ξεκίνημα τις καριέρας του, ο Alexis έδωσε φορέματα και αξεσουάρ (κολάν με χάντρες) σε πολλούς σταρ κατά την διάρκεια των σόου του σε Χόλιγουντ, Μπέβερλι Χιλς και Λας Βέγκας. Ενδεικτικά αξίζει να αναφερθεί το 2008 όταν η Lady Gaga φόρεσε ένα κολάν με κρυστάλλους, σχεδιασμένο από τον Alexis.


Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΕΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr