background img
banner
banner

Μουσικές και χορός πλάι στο κύμα στο Διακοπτό…

ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ – ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΣΤΟ BEACHPARTY

Τις πιο κεφάτες αναμνήσεις του καλοκαιριού αλλά και την απόδειξη ότι η συνεργασία και η καλή διάθεση ανθρώπων μπορούν να… κάνουν τη διαφορά, αποτέλεσε το καλοκαιρινόbeachparty που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Αυγούστου στην παραλία Διακοπτού, στο ύψος της εκκλησίας του Αγ. Νικολάου, πλάι στο κύμα… Ήταν οι ήχοι από δημοφιλείς dj’sτης περιοχής που αναμείχθηκαν ρυθμικά, μοιάζοντας με τις πρώτες φθινοπωρινές εικόνες που ξεπρόβαλαν όσο το φεγγάρι του Αυγούστου έκλεινε πονηρά το μάτι στους συμμετέχοντες. Κι αυτοί ήταν πολλοί.

Ελληνική και ξένη χορευτική μουσική για… όλους

Η μουσικοχορευτική εκδήλωση που υποστηρίχθηκε πλήρως από την ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και είχε ελεύθερη είσοδο, διήρκεσε περίπου 7 ώρες και αποδείχθηκε μια θερινή δράση που ξεχώρισε και για την συλλογικότητα αλλά και την οργάνωσή της. Το beach party περιελάμβανε έμπειρους “παίκτες” στα deck’s, επαγγελματίες μουσικούς παραγωγούς, που κατάφεραν με τις επί τόπου μουσικές τους επιλογές να κάνουν δεκάδες συμμετέχοντες να χορέψουν και να “κεφάρουν” στους ρυθμούς που προστάζει η εποχή, παίζοντας και ελληνικές και ξένες επιτυχίες.

Με τα πιο «δυνατά» ονόματα

Οι επαγγελματίες έδωσαν έμφαση στις διασκευές πασίγνωστων κομματιών από την pop, rock, dance και trap κουλτούρα της τελευταίας γενιάς, που “παρασέρνει”. Οι dj’s που συμμετείχαν ήταν ο Βασίλης Χωροζάκης, ο Σταμάτης Βάκρινος, οι Triangles, Losew αλλά και ο Gogo.

Το happening…. βρήκε τους τελευταίους της βραδιάς να χορεύουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και κατά γενική ομολογία, έτυχε πολύ μεγάλης ανταπόκρισης από τεράστια “γκάμα” ηλικιών, αφού αρκετοί νέοι άνθρωποι μενέδωσαν κέφι και φρεσκάδα, ενώ συμμετείχαν και μεγαλύτερης ηλικίας άτομα δε, που του… “έδωσαν και κατάλαβε” αφομoιώνοντας έτσι την αποφώνηση της καλοκαιρινής περιόδου με την πιο χορευτική διάθεση, από μία ομάδα ανθρώπων που ξέρει να κάνει τον κόσμο να διασκεδάζει. Η εκδήλωση θεωρείται πλέον μία από τις πιο επιτυχημένες του είδους της για τη φετινή θερινή σεζόν και σίγουρα τέτοιες περιπτώσεις ανεβάζουν κατακόρυφα το τουριστικό ενδιαφέρον και την επισκεψιμότητα της περιοχής, στο έπακρον.

Γ.Φραγκονικολόπουλος: «Ήταν μία όμορφη βραδιά πλάι στο κύμα»

Μιλώντας στo Protionline.gr ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Ποιότητας Ζωής Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Ήταν μία υπέροχη βραδιά, με ποικιλία στις μουσικές επιλογές από αξιόλογους επαγγελματίες του είδους. Μία απολύτως επιτυχημένη εκδήλωση που δημιουργεί πολύ ωραία ανάμνηση σε όλους.
Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η συμμετοχή κόσμου από διάφορες ηλικίες και πως το κέφι δεν… στέρεψε μέχρι τις 2 το πρωί περίπου. Τέτοιες μουσικές “διαδρομές” ανεβάζουν κατακόρυφα το τουριστικό prestige της περιοχής και αναδεικνύουν τη διάθεση να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις, ο κόσμος να ξεχαστεί λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητάς του και να περάσει όμορφες στιγμές” τόνισε ο κ. Φραγκονικολόπουλος.

Τέλος να σημειωθεί ότι, πολύς κόσμος έδωσε το «παρών» από το κοινωνικό γίγνεσθαι της ευρύτερης περιοχής στην χορευτική μουσική εκδήλωση της παραλιακής ζώνης του Διακοπτού, βάζοντας και αυτοί το δικό τους «λιθαράκι» διάθεσης στο κέφι και την θετική ανταπόκριση που επικρατούσε όλη τη νύχτα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr