background img
banner
banner

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ποιος ξέρει και μπορεί καλύτερα από τον Καλογερόπουλο;

“Πριν βρεθούμε πάλι μπροστά στην κάλπη στη 15 Οκτωβρίου, αξίζει ο καθένας μας να κρίνει και να συγκρίνει για να αποφασίσει για το Δήμαρχο της Αιγιαλείας, για τα επόμενα 5 χρόνια.
Συγκρίνουμε τους επικεφαλής, συγκρίνουμε τους συνεργάτες, συγκρίνουμε ψηφοδέλτια, τους ανθρώπους που θα εκπροσωπήσουν τον τόπο μας κυρίως όμως συγκρίνουμε έργα και ημέρες και την προσωπική, αυτοδιοικητική διαδρομή των δύο διεκδικητών.

Απέναντι στον στείρο αρνητισμό, την απαξίωση και την ισοπέδωση των πάντων αλλά και την πρόσφατη προεκλογική αοριστολογία και τις εκθέσεις ιδεών από τον κ. Γούτο και την κα Ψυχράμη, η παράταξή μας με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο, απαντά με τα έργα της και το όραμά της, που θα κληθεί να συνεχίσει, για να το υλοποιήσει και να το ολοκληρώσει στην επερχόμενη 5ετία, μέσα από μια σειρά συγκεκριμένων έργων αναπτυξιακών.

Οι δημότες μας άλλωστε δε ξεχνούν ποιος απάλλαξε τον Δήμο μας από τον εφιάλτη των σκουπιδιών, δίνοντας λύση σε ένα τεράστιο πρόβλημα που ταλάνιζε τον Δήμο μας τόσες τετραετίες, ποιός υλοποίησε και παρέδωσε παρά τα εμπόδια τις καθυστερήσεις και τα προσκόμματα την Πλατεία Αγίας Λαύρας στους δημότες μας ποιος ήταν πάντα εκεί για να επιλύει τα όποια προβλήματα της καθημερινότητας, με σημαντικές παρεμβάσεις και λύσεις.

Γνωρίζουν όμως και ποιος μπορεί να δώσει συνέχεια και αναπτυξιακή πνοή στον τόπο, να διοικήσει καλύτερα με τη γνώση και την εμπειρία του, μέσα από την καθαρά αυτοδιοικητική, ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική συνεργασία της διακεκριμένης ομάδας των συνεργατών του και με την προσθήκη της νέας γενιάς.

Κάθε εκλογική αναμέτρηση είναι κρίσιμη. Η συγκεκριμένη όμως είναι και κομβική.

Κομβική για το σήμερα και για το αύριο του τόπου, για αυτό και επιλέγουμε εκείνον που ξέρει και μπορεί να μας το εγγυηθεί και να μας εμπνεύσει.
Ποιος ξέρει και μπορεί καλύτερα από τον κ.Καλογερόπουλο;

Είναι στο χέρι μας.

Συνεχίζουμε μαζί για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr