background img
banner
banner

Πέμπτη θέση για τον Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου στον διεθνή ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης

ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΠΙΟΥ, ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ “ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ” ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ανεπανάληπτες στιγμές χάρισε σε 18.000 δρομείς και χιλιάδες θεατές ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που δημιούργησε ένα ανθρώπινο ποτάμι στο κέντρο της πόλης, με έντονες συγκινήσεις, πολύ δυνατές επιδόσεις, αλλά και με ρεκόρ συμμετοχών τόσο από τους δρομείς εκτός Θεσσαλονίκης όσο και από το εξωτερικό, με εκπροσώπους 61 χωρών και πέντε ηπείρων!

Πολύ μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου του Αθηνόδωρου που ανάμεσα σε τόσες χιλιάδες δρομείς κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση με χρόνο 1.12.58! Ο αιγιώτης αθλητής επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία και την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Νικητής ήταν ο Μαροκινός Μοχάμεντ Σααμπούντ σε χρόνο 1.06.08, δεύτερος ο Γιώργος Ιατρουδέλης με 1.09. 58 και στη τρίτη θέση τερμάτισε ο Μιχάλης Παρμάκης με 1.10.11.

Αθλούμενοι κάθε ηλικίας, από τον 90χρονο Νίκο Αντωνιάδη και την 83χρονη Τασούλα Βασιλοπούλου στον Δρόμο 5.000μ., καθώς και τον 77χρονο Νίκο Μπάρμπα που κάλυψε τα 21,1 χλμ. του Ημιμαραθώνιου, μέχρι και μωρά ενός έτους που ήταν οι μικρότεροι εγγεγραμμένοι δρομείς και συμμετείχαν στον Δρόμο Ενός Μιλίου σε βρεφικό καρότσι μαζί με τους γονείς τους, όπως επίσης πρωταθλητές των μεγάλων αποστάσεων, Παραολυμπιονίκες, άτομα με αναπηρίες, προσωπικότητες της πόλης και της χώρας, απόλαυσαν τη χαρά της συμμετοχής τους σε μία άδεια από αυτοκίνητα Θεσσαλονίκη, γεμάτη ήχο και χρώμα.

Διακρίσεις και στο Αγρίνιο

Αισθητή έκαναν την παρουσία τους δύο ακόμη αθλητές του Αθηνόδωρου στον ημιμαραθώνιο “Μιχάλης Κούσης” του Αγρινίου. Η Βηθλεέμ Σαπίου που τερμάτισε δεύτερη στην κατηγορία των γυναικών (και 14η συνολικά) και ο Δημήτρης Τσσόπουλος που κατετάγη στην 7η θέση.

Πλήθος αθλητών (1.500) συμμετείχαν, τόσο από το Αγρίνιο όσο και από άλλες περιοχές. Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να τρέξουν στις πιο σύντομες διαδρομές ενώ στα 21,1 χλμ. η υπόθεση ήταν ξανά… οικογενειακή για τους αδελφούς Σταμούλη από το Αγρίνιο.

Πρώτος τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Σταμούλης, με χρόνο 1:08:14, επιτυγχάνοντας ρεκόρ αγώνα. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε αδελφός του Νίκος Σταμούλης με 1:13:00. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Γιώργος Κυρίτσης με 1:13:07.

Πρώτη γυναίκα που τερμάτισε ήταν η Ντενίζ Δημάκη με 1:23:49, δεύτερη η Βηθλέεμ Σαπίου με 1:29:30 και η τρίτη η Μαρία Καλέντζη με 1:33:10.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr