background img
banner
banner

Πρόκριση Κυπέλλου για την Φλόγα Ροδιάς 5-2 την Αβυθο

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ

Εναλλακτικές λύσεις ποιότητας διαθέτει πλέον κάτω από την εστία της η Αιγείρα / Ακράτα. Τον εξαιρετικό και με λαμπρό μέλλον Μάνο Ντόι ήρθε να συμπληρώσει ένα σπουδαίο όνομα με βιογραφικό σε μεγάλες κατηγορίες. Είναι ο Ακρατινός Γιάννης Οικονομόπουλος που είχε κάνει την αρχή με το σωματείο της Ακράτας, για να καταλήξει πάλι στην γενετειρά του και στον τόπο που είχε πραγματοποιήσει τα πρώτα του βήματα.

Τον Γιάννη καλωσόρισε η διοίκηση της Αιγείρας / Ακράτας που ανακοίνωσε: «Ο Γιάννης Οικονομόπουλος είναι γέννημα-θρέμμα της περιοχής μας. Επέλεξε από μικρός τον Πρωταθλητισμό,είχε τα προσόντα καθώς και όρεξη να δουλέψει και να διακριθεί. Πρώτη φορά φόρεσε τα γάντια του στην ομάδα της Ακράτας. Ακολούθησαν: Ποσειδώνας Γλυφάδας, Accrington Stanley (Ligue 2), Bala Town, Νέοι Παναχαϊκής, Ασπρόπυργος (Football league), Ακρίτας Χλώρακας (Β΄Εθνική), Απόλλων Λάρισας (Β΄Εθνική)
Τώρα επέλεξε να βοηθήσει στην προσπάθεια της ομάδας μας και να σταθεί κάτω από τα δοκάρια μας. Τον καλοσωρίζουμε στη μεγάλη οικογένεια της Ενωσης και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά»

Συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα ο Απόλλων

Ο Απόλλων Αιγίου πέρασε με επιτυχία το πρώτο φετινό εκτός έδρας τεστ κερδίζοντας στο Σαραβάλι 4-2 τους Πετεινούς, αφού τα δυο προηγούμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος και αυτό του κυπέλλου τα είχε δώσει στο γήπεδο Ροδιάς.
Προσθέτοντας τους τρεις βαθμούς που τον κρατούν στην κορυφή, ο Απόλλων δέχτηκε από την άλλη και τα πρώτα γκολ στο παθητικό του, όμως κάποια στιγμή θα δεχόταν γκολ και η εστία του. Έχει στην επίθεση τους έμπειρους Λαλιώτη, Μητρόπουλο, Χάρη και Γιώργο Μαρή, οι οποίοι έχουν καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και προξενούν ζημιές.

Δυο νίκες στην Αιγιάλεια ο Αστέρας Λεοντίου

Ακόμα μια «ζημιά» προξένησε στην περιοχή μας ο Αστέρας Λεοντίου. Άγνωστος τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας, ήρθε σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές να αφήσει το στίγμα του με δυο νικηφόρες επιτυχίες.
Την πρεμιέρα είχε κερδίσει στο γήπεδο Πλαστήρα την ΑΕ Αιγίου 3-0, την Κυριακή 2-0 υποχρέωσε σε ήττα και τον Αχιλλέα Καμαρών.
Έχοντας επικρατήσει και στην έδρα του 1-0 του Ηρακλή Πατρών, συγκατοικεί στην κορυφή με τον Απόλλωνα Αιγίου. Μάλιστα είναι το μοναδικό σωματείο στον 2ο όμιλο που δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ.

Σκορ για άλλα σπορ το 10-2 και το 7-1

Επίδειξη επιθετικών δεξιοτήτων έκανε η ΑΕ Αρόης που νίκησε την Αβυθο 10-2 και ο Ηρακλής που με τη σειρά του επικράτησε 7-1 σε βάρος του Αίαντα Ανθούπολης.

Ευνοούν οι κοινές έδρες τα σωματεία του 2ου ομίλου στη Γ΄ κατηγορία

Τυπικά θα αγωνίζονται εκτός έδρας κάποιες ομάδες που αγωνίζονται στον όμιλο Αιγίου της Β΄ κατηγορίας, αφού οι κοινές έδρες θα τους αφαιρούν το εκτός έδρας μειονέκτημα.
Χαρακτηριστικά έχουμε τρία σωματεία (Ζαβλάνι, Αυτόνομη, Ψηλαλώνια) που χρησιμοποιούν το γήπεδο Αγυιάς.
Δυο σωματεία (Αργυρά, Φοίνικας Αγυιάς) έχουν σαν έδρα το γήπεδο Προαστείου.
Αντίθετα η Φλόγα Κ. Καστριτσίου είναι μόνη της στο γήπεδο Ρίου, η Φλόγα Ροδιάς στη Ροδιά και ο ΑΟ Αιγίου στο Πλαστήρα.

Πρόκριση για την Φλόγα

Με πρωταγωνιστή τον Ακη Κατσαούνη που σημείωσε 4 γκολ, η Φλόγα Ροδιάς προκρίθηκε στο κύπελλο ΕΠΣΑ επικρατώντας 5-2 της Αβύθου.
Το άλλο γκολ των νικητών σημείωσε ο Γκιώνης.
Για την ομάδα της Αβύθου σκόραραν οι: Κουμπέτσος και Καρβελάς.
Για τα σωματεία της Αιγιάλειας ολοκληρώθηκαν χθες οι αγωνιστικές απαιτήσεις για τον α΄ γύρο.
Εκτός από την Φλόγα Ροδιάς στην επόμενη φάση κυπέλλου έχουν προκριθεί από την Αιγιάλεια οι ομάδες: Απόλλων Αιγίου, Αχιλλέας Καμαρών, ΑΕ Αιγίου.
Φλόγα Ροδιάς: Σταμόπουλος (46΄ Τσούκνος), Γ. Κατσαούνης, Χρυσανθακόπουλος, Αλεξόπουλος, Π. Λιακόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Γκιώνης, Μπαντούνας, Π. Κατσαούνης (75΄ Μαρής), Α. Λιακόπουλος, Λούμσι (70΄ Τρακαδάς).
Αβυθος: Χατζηάι, Λαμπίρης, Βλαχοσωτήρος, Χ. Χριστόπουλος, Παπαδιονυσίου, Χρυσανθόπουλος, Καρβελάς, Ψηλός, Κουμπέτσος, Ευθυμίου, Σπηλιωτόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr