background img
banner
banner

Στην “τελική ευθεία” η κατασκευή του κλειστού προθερμαντηρίου στο στάδιο Αιγίου

Η ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την κατασκευή του κλειστού προθερμαντηρίου κάτω από τη δυτική κερκίδα του δημοτικού σταδίου Αιγίου άφησε αισθήματα ικανοποίησης και δικαίωσης των διαχρονικών προσπαθειών των διοικήσεων του Αθηνόδωρου Αιγίου. Αποτελεί το πρώτο βήμα για να ξεκινήσει το έργο και για το λόγο αυτό η διοίκηση του συλλόγου στίβου της πόλης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ένα ακόμη σκαλοπάτι (πλατύσκαλο αναμφίβολα), κατέκτησε το αίτημα της διοίκησης του Αθηνόδωρου για την κατασκευή κλειστού προθερμαντηρίου κάτω από τις δυτικές κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου. Η ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για το συγκεκριμένο έργο αφήνει αισθήματα ικανοποίησης και δικαίωσης των διαχρονικών προσπαθειών των διοικήσεων του συλλόγου μας.

Αν δεν ήταν προεκλογική περίοδος θα μπορούσαμε να αναφερθούμε εκτενώς σε πολλές ενδιαφέρουσες πτυχές (και πρόσωπα) της μακράς διαδρομής των προσπαθειών μας να ενταχθεί το σημαντικό αυτό αθλητικό έργο στα προγράμματα της Περιφέρειας για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών. Θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε όλους τους εμπλεκόμενους που ήταν αρωγοί, με κάθε ιδιότητα, από την πρώτη έκφραση του αιτήματος μας (προφορική και γραπτή) ως την οριστική δρομολόγησή του και τη διαφαινόμενη πλέον σήμερα υλοποίησή του».
Υπενθυμίζεται ότι προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η αιγιώτικη εταιρεία «Ανταίος Ανώνυμη Τεχνική Εμπορική

Τουριστική Λατομική Βιομηχανική και Κτηματική Εταιρεία», προσφέροντας μέση έκπτωση 15,92% και διαμορφούμενη προσφορά 406.826,38 € (χωρίς ΦΠΑ), ήτοι συνολικής δαπάνης 504.464,71€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Το έργο αφορά στον εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου.

Στόχος του έργου είναι να αξιοποιηθεί ο χώρος κάτω από τη δυτική κερκίδα καθώς και ο συνεχόμενος αίθριος χώρος από την δυτική κερκίδα έως τον μαντρότοιχο του σταδίου, με την κατασκευή μεταλλικού στεγάστρου και στίβου με συνθετικό τάπητα (ταρτάν) αποτελούμενο από τρεις διαδρόμους μήκους άνω των 80 μέτρων με ένα σκάμμα αλμάτων, ώστε να δημιουργηθεί ένα μικρό κλειστό γυμναστήριο για χρήση από τους αθλητές των συλλόγων του Δήμου Αιγιαλείας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr