background img
banner
banner

Στη 2η θέση του ομίλου η Αιγείρα / Ακράτα

ΜΙΑ ΝΙΚΗ Η ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΜΙΑ Η ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας μετράει μέχρι τώρα 4 αγωνιστικές, χωρίς κάποιο σωματείο από τον 2ο όμιλο να έχει καταφέρει το απόλυτο βαθμών.
Όμως οι δυο πρωτοπόροι Αρης Πατρών και ΑΠΣ Πάτραι με μοναδικούς χαμένους βαθμούς την μεταξύ τους ισοπαλία έχουν βρεθεί στην κορυφή του ομίλου προβάλλοντας ανάμεσα στις άλλες επιτυχίες τους το αήττητο. Έχουν 10 βαθμούς και παρουσιάζουν στα παιχνίδια τους μια …ταχύτητα παραπάνω από τις υπόλοιπες ομάδες, γεγονός που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι πολύ πιθανόν στην πορεία του πρωταθλήματος να ανεβάσουν τις βαθμολογικές διαφορές που τους χωρίζουν από τα υπόλοιπα σωματεία του 2ου ομίλου.

Καλό ξεκίνημα από την Αιγείρα / Ακράτα

Στην 2η θέση ακολουθούν με ένα βαθμό διαφορά η Αιγείρα / Ακράτα και η Νϊκη Προαστείου (9 βαθμούς).
Η ομάδα του Γιάννη Παλαιολογόπουλου διαθέτοντας καλό έμψυχο υλικό που γίνεται ακόμα καλύτερο με την προσθήκη του πρώην μελανόλευκου Παναγιώτη Νικολόπουλου, του Στέλιου Καρβούνη και του Ιωσήφ Λαμπρόπουλου, δείχνει πιο δυνατή από τους άλλους δυο εκπροσώπους της περιοχής μας (Θύελλα Αιγίου και ΑΕ Καλαβρύτων).
Δεν θα πρέπει να εξαιρέσουμε στην μέχρι τώρα αγωνιστική της πορεία το καλό πρόγραμμα με τις αντίπαλες ομάδες των τεσσάρων πρώτων αγώνων, να είναι στα μέτρα της Αιγείρας / Ακράτας. Εξαίρεση αποτέλεσε ο Αρης Πατρών στα Προσφυγικά, εκεί που γνώρισε και την πρώτη της ήττα η ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας.
Μάλιστα και το επόμενο παιχνίδι που είναι στην Αγυιά με τον Δαβουρλή, μπορεί να κατακτηθεί και αυτό από την Αιγείρα / Ακράτα, προσφέροντας έτσι ακόμα μια ευκαιρία για βαθμολογική βελτίωση.

Ξεχωρίζει και η Νίκη Προαστείου

Στο φιλικό που είχε δώσει πριν το πρωτάθλημα ο Παναιγιάλειος στην Αβυθο απέναντι στη Νίκη Προαστείου, μας δόθηκε η ευκαιρία να θαυμάσουμε την πολύ καλή οργάνωση, τακτική και ομαδική ποιότητα που μπορεί να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Προαστείου. Ο προπονητής Νίκος Πατρώνης βρίσκεται στην «Ελίτ» του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος και θα μπορούσε να κοουτσάρει και σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Η Νίκη έχασε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, τον επιθετικό Τίμο Πατρώνη, γιο του προπονητή Νίκου που ήρθε στον Παναιγιάλειο, εξακολουθεί όμως να αποτελεί φόβητρο για τον κάθε αντίπαλο.

Με εξαίρεση την απρόβλεπτη ήττα της πρεμιέρας από τον Αχαϊκό, το Προάστειο συνέχισε με νίκες στα υπόλοιπα παιχνίδια και με 9 βαθμούς απειλεί τους δυο πρωτοπόρους.

Κατώτερος του αναμενόμενου ο Κεραυνός

Στο σωματείο του Αγίου Βασιλείου περίμεναν περισσότερα πράγματα ύστερα από την μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού και τις ανανεώσεις που είχαν πραγματοποιηθεί από την περυσινή ομάδα.

Η ήττα 1-4 από το Πάτραι και η ισοπαλία χωρίς γκολ με τον Πήγασο, ήχησαν τον κώδωνα του κινδύνου και η πρώτη κίνηση ήταν να τελειώσει η συνεργασία με τον προπονητή Χάρη Ράντο, στη θέση του οποίου ήρθε ο Ανδρέας Ανδρούτσος.

Η τελευταία νίκη του Κεραυνού (3-0 τον Εθνικό Π.) ήρθε να ηρεμήσει κάπως την κατάσταση και να σημάνει το νέο ξεκίνημα στον Κεραυνό.
Επίσης ο Εθνικός Π./ Πολύτεκνος που συγκαταλεγόταν ανάμεσα στα φαβορί, η εικόνα και τα αποτελέσματά του τον απομακρύνουν από αυτό το σενάριο, τουλάχιστον προς το παρόν.

Μια νίκη η Θύελλα Αιγίου στην τελευταία θέση τα Καλάβρυτα

Η διαφορά που παρατηρείται ανάμεσα στα σωματεία της Πάτρας και αυτά της περιοχής μας, είναι ότι στην Πάτρα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις γίνονται με καλύτερους όρους. Για παράδειγμα στη Θύελλα Αιγίου, αλλά και στα Καλάβρυτα, αρκετοί ποδοσφαιριστές απείχαν από την προετοιμασία των ομάδων τους, έχοντας βάλει σε προτεραιότητα τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Και τι να κάνεις; Δεν είναι μισθοφόροι και θα πρέπει κάπως να εξασφαλίσουν τα έσοδά τους.

Σε αναμονή ενισχύσεων

Το γεγονός αυτό στοίχησε σε απουσίες και σε χαμένους βαθμούς στη Θύελλα και στα Καλάβρυτα (που είχαν παράλληλα τραυματισμούς και τιμωρίες από πέρυσι), έχουν έρθει τον τελευταίο καιρό ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν, μπαίνουν καθυστερημένα στους ρυθμούς της προπόνησης και στο άμεσο μέλλον θα αυξήσουν τις επιλογές και θα λύσουν τα χέρια στους προπονητές Κυριάκο Αθανασίου και Κωστή Βλάχο αντίστοιχα.

Η Θύελλα έχει παίξει μόνο ένα παιχνίδι στην έδρα της (Πλαστήρα), από την οποία προέρχονται και οι τρεις βαθμοί που έχει μέχρι τώρα.
Τα Καλάβρυτα έχουν μόνο μια ισοπαλία στο γήπεδό τους με τον Αετό Ρίου, έχουν γνωρίσει εκτός έδρας ήττες από Αιγείρα / Ακράτα και Θύελλα Αιγίου και την εντός έδρας ήττα από τον Εθνικό Π.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr