background img
banner
banner

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: Στο βάθρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νέων Μεντζελοπούλου και Μαρκορά!

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Ραγδαία άνοδο πραγματοποιεί το νεοσύστατο τµήµα Τοξοβολίας του Αθλητικού Οµίλου Αιγιάλειας, “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”, καθώς οι τοξότες του, όπου κι αν συµµετέχουν, κερδίζουν µετάλλια και διακρίσεις.

Αυτή τη φορά δύο τοξότριες του συλλόγου διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Νέων Ανοιχτού χώρου στο Ολυµπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ) στην Αθήνα. Η Μάρα Μεντζελοπούλου κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο και η Ειρήνη Μαρκορά κατετάγη τρίτη κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Στις δύο αθλήτριες δόθηκε η ευκαιρία µέσω του συλλόγου να γνωρίσουν το άθληµα της τοξοβολίας, το αγάπησαν και µε επιµονή και µεθοδική προπόνηση, κατάφεραν να διακριθούν και να ξεχωρίσουν από την πρώτη στιγµή. Τα κορίτσια συνόδευσε στην Αθήνα ο αθλητής του τµήµατος τοξοβολίας του “Κένταυρου” Παναγιώτης Αντωνιάδης και τις βοήθησε να ανταπεξέλθουν επάξια στον πολύ δύσκολο και απαιτητικό αυτόν αγώνα. Ο Αντωνιάδης είναι έµπειρος τοξότης, µε χρόνια αγωνιστικής εµπειρίας και εντάχθηκε στον αιγιώτικο σύλλογο, µετά από µεταγραφή του από τον “Πανελλήνιο” Σύλλογο Αθηνών.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι η Ειρήνη Μαρκορά πέρσι είχει στεφθεί Πρωταθλήτρια Ελλάδας (χρυσό µετάλλιο) και στο Πρωτάθληµα Κλειστού χώρου. Οι προπονήσεις συνεχίζονται εντατικά, καθώς στα τέλη του µήνα, ακολουθεί ο Πανελλήνιος Αγώνας Κυπέλλου, στον οποίο θα πάρουν μέρος οι τοξότες του “ΚΕΝΤΑΡΟΥ” σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες

Να σημειωθεί, ότι τη Κυριακή 10 Σεπτεµβρίου αθλητές του τµήµατος τοξοβολίας συµµετείχαν σε διασυλλογικό αγώνα στην Πάτρα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Τοβολίας “ΠΕΛΟΠΑΣ”. Από το Αίγιο συµµετείχαν 11 αθλητές και όλοι κατέλαβαν µία θέση στο βάθρο, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους!


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr