background img
banner
banner

Φεστιβάλ Χορωδιών το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στο Πολύκεντρο

ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων και η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιάλειας διοργανώνουν το Φεστιβάλ Χορωδιών «Χορωδιακές Συναναστροφές VI ΄΄Γιώργος Παππάς΄΄, Αίγιο 2023», το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και ώρα 7.15μ.μ,στοΠολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο στη Μυρτιά Αιγίου. Το Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στον Αιγιώτη διεθνούς φήμης βαθύφωνο Γιώργο Παππά.

Την παρουσίαση του φεστιβάλ θα κάνει ο Νίκος Ταξιαρχόπουλος, Φυσικοθεραπευτής. Στο φετινό φεστιβάλ θα συμμετέχουν αξιόλογες χορωδίες που θα πλημμυρίσουν με χρώμα, μελωδίες και μουσική την πόλη μας.

Συγκεκριμένα θα συμμετέχουν:

1) Η Δημοτική Χορωδία Νεμέας με Διεύθυνση Χορωδίας την Δρ. Γεωργία Γιαννακοπούλου.
2) Το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου με Διεύθυνση Χορωδίας τον Γιάννη Νικολόπουλο.
3) Η Μικτή Χορωδία Αιγιάλειας και η Χορωδία του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βαλιμιτίκων «Αίολος», με Διεύθυνση Χορωδίας την Βασιλική Νάσση.
4) Η Γυναικεία Χορωδία Παραδοσιακού τραγουδιού, με υπεύθυνο διδασκαλίας τον Σάκη Παπαδημητρίου. 5)Η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιάλειας του Συλλόγου Κεφαλλήνων, με Διεύθυνση Χορωδίας την Αλίκη Ζαφείρη.

΄΄Στο σπουδαίο αυτό μουσικό γεγονός προσκαλούνται όλοι οι συμπολίτες μας, που αγαπούν τη χορωδιακή μουσική, να παρακολουθήσουν αυτό το μοναδικό θέαμα.
Το λιμάνι απέναντι από Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο, θα είναι ανοικτό για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, ως χώρος στάθμευσης. Πληροφορίες στο κιν.: 6944208647. Η είσοδος είναι ελεύθερη΄΄, αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr