background img
banner
banner

Έκανε προπόνηση παίζοντας Κύπελλο, 4-1 ο Παναιγιάλειος την ΑΕ Αιγίου

Στο γήπεδο Πλαστήρα τα έκανε όλα ο Παναιγιάλειος, με την καθιερωμένη προπόνηση να ξεκινά πριν τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕ Αιγίου και στη συνέχεια οι μελανόλευκοι που δεν συμμετείχαν στην προπόνηση, ξεκίνησαν το παιχνίδι κυπέλλου.

Μπροστά 1-0 στο ημίχρονο ο Παναιγιάλειος

Με περισσότερες επιθετικές ενέργειες να καταγράφονται από τους μελανόλευκους στη διάρκεια του α΄ μέρους, ο Βασίλτσης είχε δοκάρι και λίγο αργότερα ο Αρβανίτης άνοιξε το σκορ στο 34΄ από την πάσα του Κοτσόκολου.

Ισοφαρίζει 1-1 με Α. Αϊντίν η ΑΕ Αιγίου

Με αρκετά νεανικό σχήμα η γηπεδούχος ΑΕ Αιγίου έχοντας στις τάξεις της επτά ποδοσφαιριστές U17, βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα του Μαυρούλια στο 50΄. Με σουτ εντός περιοχής ο Σάντρι Αϊντίν και μετά από κόντρα έφερε το παιχνίδι στα ίσα 1-1

Καθάρισε την πρόκριση στο β΄ μέρος ο Παναιγιάλειος

Παρά το πείσμα και το πάθος των νεαρών του Λεωνίδα Σκαρτσίλα, ο Παναιγιάλειος είχε τα πλεονεκτήματα να πλησιάζει την αντίπαλη εστία και να την παραβιάζει σε άλλες τρεις περιπτώσεις.

Ο Ξυνός στο 57΄ ύστερα από ωραία προσπάθεια έβαλε και πάλι μπροστά τον Παναιγιάλειο, 2-1.

Στο 78΄ ο Βασίλτσης πήρε το ριμπάουντ από το σουτ στο δοκάρι που είχε ο Κοντοχρήστος και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 3-1.

Το τελικό σκορ 4-1 για τον Παναιγιάλειο πραγματοποιήθηκε από τον Βιλανάκη, που σκόραρε με διαγώνιο σουτ.

ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ: Νικολόπουλος (46’ Φιλιππόπουλος), Μεντζελόπουλος (75’ Καπετσώνης), Λάμκα, Τζιαντομένικο (75’ Κωστόπουλος), Γεωργακόπουλος, Ερ. Αϊντίν (87’ Αναστασόπουλος), Σπ. Γκιζέλης, Αλεξόπουλος, Γκραικιώτης, Αλ. Αϊντίν, Μούζος (70’ Τίκο).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μαυρούλιας, Πλατυκώστας (54’ Βιλανάκης), Τσεκούρας, Βήτος, Παπαδόπουλος, Ξυνός, Πατρώνης (73’ Κοντοχρήστος), Κοτσόκολος, Βασίλτσης, Αρβανίτης (54’ Τρέσα), Θεοφανόπουλος (54’ Σκούτας).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr