background img
banner
banner

Δεκάδες Αιγιαλείς θα τρέξουν στον 40ο Επετειακό Μαραθώνιο της Αθήνας

ΜΕ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι γεγονός που ξεπερνάει τα όρια μιας αθλητικής διοργάνωσης. Είναι το αντάμωμα της ιστορίας με την εξέλιξη του σήμερα. Είναι η ευκαιρία για χιλιάδες ανθρώπους να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να θέσουν στόχους. Το διήμερο 11 και 12 Νοεμβρίου ο ΣΕΓΑΣ θα μεταμορφώσει την Αθήνα σε …στάδιο, όμως, το ενδιαφέρον της δράσης θα ξεκινήσει νωρίτερα με μια σειρά σπουδαίων εκδηλώσεων. 21.000 άνθρωποι κάθε ηλικίας από όλο τον πλανήτη θα στηθούν στην αφετηρία.

Σπουδαίοι μαραθωνοδρόμοι αλλά και απλοί δρομείς που θέλουν να ζήσουν τη μεγάλη γιορτή. Δεκάδες αναμένεται να είναι και οι συμμετοχές από την Αιγιάλεια (ανάμεσά τους και αρκετοί δρομείς του Αθηνόδωρου που θα τρέξουν στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος μαραθωνίου με ελπίδες διάκρισης.

Το πρωί του Σαββάτου στις 12.30 θα γίνει η τελετή έναρξης, θα ακολουθήσει η λαμπαδηδρομία κι έπειτα το άναμμα του βωμού. Ο 40ος μαραθώνιος αγώνας είναι αφιερωμένος στον ειρηνιστή και βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη και είναι ένα γεγονός εθνικής σημασίας που η επιτυχημένη διοργάνωση του αποτελεί αποτέλεσμα ομαδικής και συντονισμένης δουλειάς όλων των εμπλεκόμενων φορέων και των χορηγών. Ο 40ος επετειακός Μαραθώνιος της Αθήνας θα καλυφθεί “ζωντανά” από την ΕΡΤ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr