background img
banner
banner

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Έως 15 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για τηλεοπτική κάλυψη στις “λευκές περιοχές”

Ο Δήμος Καλαβρύτων ενημερώνει τους πολίτες, πως βρίσκεται σε εξέλιξη και λήγει σύντομα η διαδικασία – αίτηση για το έργο «λευκές περιοχές». Το έργο «Λευκές Περιοχές» αναλαμβάνει την παροχή πλήρους τηλεοπτικής κάλυψης για τους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας στο σύνολο της Ελληνικής Επικράτειας.

Επικεντρώνεται στην εξασφάλιση της ελεύθερης πρόσβασης στο εγχώριο τηλεοπτικό προϊόν καλύπτοντας και το 3,8% του πληθυσμού που παραμένει αποκλεισμένο και δεν καλύπτεται από άλλες δράσεις.

Η υποβολή αιτήσεων παραμένει ενεργή για το διάστημα από 1η έως 15 Νοεμβρίου στις 21.00. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Εάν είστε μόνιμος κάτοικος σε «Λευκή Περιοχή», μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας ψηφιακά, προκειμένου να ενταχθείτε στο πρόγραμμα επιδότησης. Εάν δεν επιθυμείτε να την υποβάλετε ψηφιακά, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε στο ΚΕΠ της περιοχής κατοικίας σας.

Για να καταθέσετε την αίτηση ψηφιακά, θα χρειαστείτε μόνο: Τους κωδικούς σας taxisnet, Τον ενδεκαψήφιο αριθμό Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας. Η αίτησή σας υποβάλετε στο σχετικό σύνδεσμο που βρίσκεται στη σελίδα https://white-areas.gov.gr

Για να καταθέσετε την αίτηση σε ΚΕΠ, θα χρειαστείτε μόνο: Το δελτίο της αστυνομικής σας ταυτότητας, Τον ενδεκαψήφιο αριθμό Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας. Η αίτησή σας κατατίθεται στο ΚΕΠ της μόνιμής σας κατοικίας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr