background img
banner
banner

Με το «δεξί» στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής οι “Λύκαινες” Αιγιάλειας

ΝΙΚΗΣΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΜΕ 1-0

Το γκολ της Ιουλίας Κοντογιάννη ήταν αρκετό για τη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα των Λύκων Αιγιαλείας για να ξεκινήσει με το “δεξί” στον 5ο όμιλο του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής στον οποίο συμμετέχει. Οι περίπου 100 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο Πλαστήρα παρακολούθησαν ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που συναντήθηκαν και στο περυσινό πρωτάθλημα και μοιράστηκαν τις νίκες (μάλιστα αμφότερες στην έδρα των αντιπάλων τους). Άλλωστε είναι οι μοναδικές που συμμετέχουν φέτος στον όμιλο αφού οι υπόλοιπες πέντε αγωνίζονται για πρώτη φορά στον συγκεκριμένο όμιλο.

Οι «Λύκαινες» τοποθετήθηκαν στον 5ο όμιλο σε ένα πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε 10 ομίλους, εκ των οποίων ο 10ος χωρίζεται σε 6 γκρουπ με ομάδες από την Αττική και με γεωγραφικά κριτήρια.

Εκτός από την ομάδα της Αιγιάλειας και τον Άγιο Δημήτριο, στον όμιλο συμμετέχουν ακόμη ο ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου Κορίνθου, οι Αμαζόνες Κορινθίας, ο Εθνικός Καλαμάτας, ο ΠΑΣ Σπάρτης και η Αργολίδα 2000

ΛΥΚΟΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ (Παπαϊωάννου): Λιακοπούλου, Δ. Νικολάου, Παπαδοπούλου, Τζουμάκα, Μπουργαζά, Κοντογιάννη, Χρ. Νικολάου, Μήτση, Λαλιώτη, Φάτσια, Σπανού (Βαγενά, Γκιώνη, Σωτηροπούλου, Μιχαλάτου)

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Νικολακόπουλος): Μπαδούρου, Κινινή, Ανδρικοπούλου, Μιχαλοπούλου, Γεωργοπούλου, Φλεφλέ, Κωστοπούλου, Νικολακοπούλου, Μπούσδα, Κουή, Παναγοπούλου (Δρουβιώτη, Γιαννακοπούλου, Μπάλλα, Αλεξοπούλου, Γιαννακοπούλου)

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου Κορίνθου-Αμαζόνες Κορινθίας 0-5
Λύκοι Αιγιαλείας-Άγιος Δημήτριος Πουρναρίου 1-0
ΠΑΣ Σπάρτης-Αργολίδα 2000 6-0
Ρεπό: Εθνικός Καλαμάτας

Η βαθμολογία

ΠΑΣ Σπάρτης 6-0 3
Αμαζόνες Κορινθίας 5-0 3
Λύκοι Αιγιάλειας 1-0 3
Άγιος Δημήτριος 0-1 0
ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου 0-5 0
Αργολίδα 2000 0-6 0
Εθνικός Καλαμάτας – –

Επόμενη αγωνιστική

Εθνικός Καλαμάτας – ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου
Αργολίδα 2008 – Άγιος Δημήτριος Πουρναρίου
Αμαζόνες Κορινθίας – Λύκοι Αιγιαλείας
ΡΕΠΟ: ΠΑΣ Σπάρτης


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr