background img
banner
banner

Οι φίλαθλοι της Βάρης έπλεξαν το εγκώμιο του Παναιγιάλειου

Αρκετά φιλικοί ήταν στο γήπεδο της Βάρης οι υποστηρικτές του Αστέρα, με σύσσωμο τον Παναιγιάλειο να είναι υποχρεωμένος να εκφράσει τις ευχαριστίες του για την φιλοξενία.
Στο φινάλε του αγώνα οι κριτικές ήθελαν τον Αιγιώτικο Σύλλογο σαν την καλύτερη ομάδα που έχει περάσει από το Δημοτικό Στάδιο Βάρης, δίνοντας παράλληλα ευχές για καλή αγωνιστική συνέχεια.

Έχει “άστρο” η Κόρινθος με νίκες στο γκολ

Για μια ακόμα αγωνιστική η Κόρινθος συνέχισε τις νίκες παραμένοντας οδηγός στον 3ο όμιλο. Δύσκολα επικράτησε και πάλι με ένα γκολ διαφορά, το οποίο σημείωσε ο Δερμιτζάκης στο 34΄, απέναντι στην Ελλάς Σύρου που κέρδισε τις εντυπώσεις, όχι όμως βαθμό από τη συνάντηση στην Κόρινθο.

Επιασε δουλειά στη Ρόδο ο Κιάσσος τιμωρώντας τον Κέρι

Ο προπονητής Κώστας Κιάσσος αντικαταστάτης στην ομάδα της Ρόδου τον Λεωνίδα Σκύβαλο, πέρασε το δικό του μήνυμα με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.
Τιμώρησε το πειθαρχικό παράπτωμα στην προπόνηση του πρώτου σκόρερ Λόρυ Κέρι, θέτοντάς τον εκτός από το ντέρμπι στην Ελευσίνα, όπου γνώρισε και την ήττα από τον Πανελευσινιακό.
Τα τελευταία δυο συνεχόμενα παιχνίδια στοίχησαν απώλειες πέντε βαθμών από την Ρόδο και την πτώση της από την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Δυο σπουδαίες νίκες ο Πανελευσινιακός

Λες και του έγινε μάθημα η εντός έδρας ήττα που γνώρισε ο Πανελευσινιακός από τον Παναιγιάλειο. Εκτοτε μετρά δυο συνεχόμενες νίκες με 1-0 στην Κω και με το ιδιο σκορ στην Ελευσίνα απέναντι στην Ρόδο. Πέρασε έτσι στην 4η θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πάνω από τον Παναιγιάλειο, πριν πάει στην Βάρδα να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΒ.

Χάνει εκτός έδρας ο Παναργειακός

Η ομάδα του Αργους έχει να θυμάται μόνο την εκτός έδρας νίκη 3-1 τον Ιάλυσο, αφού στα υπόλοιπα έχει γνωρίσει τρεις ήττες, με τελευταία αυτή της Κυριακής 1-2 από την Θύελλα Ραφήνας.

Κόλλησαν στις ισοπαλίες Ιάλυσος και Μαρκό

Ο Ιάλυσος βρέθηκε στην Ρόδο να χάνει από την Ερμιονίδα, ισοφάρισε τουλάχιστον 1-1 έμεινε χαμηλά στους 12 βαθμούς.
Στους ίδιους βαθμούς και η Μαρκό, που δέχτηκε την ψυχρολουσία της ισοφάρισης 1-1 στο Μεσολόγγι απο την ΑΕΜ.

Κάτω από την …βάση παρέμειναν 4 σωματεία

Συνεχίζουν να έχουν αγωνιστικές δυσκολίες οι τέσσερις ουραγοί παραμένοντας καθηλωμένοι κάτω από τους 10 βαθμούς.
Είναι η Εράνη με έναν βαθμό που (ύστερα από την αφαίρεση βαθμών) μόλις πήρε από την ισοπαλία της 0-0 με τον Βύζαντα Μεγάρων που έχει 6 βαθμούς.
Επίσης η Ερμιονίδα που έχει 7 βαθμούς και η ισοπαλία 1-1 που πήρε στην Ρόδο από τον Ιάλυσο μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί.
Ακόμα το Μεσολόγγι που μετά το 0-1 της Μαρκό, γλίτωσε τα χειρότερα ισοφαρίζοντας 1-1 πριν το φινάλε με το γκολ του Μπαλαμπάνη.
ΑΕ Πυλίου, ΑΕΡ Αφάντου και Ελλάς Σύρου στους 10 βαθμούς, έδειξαν με την μέχρι τώρα απόδοσή τους ότι μπορούν να περιμένουν καλύτερες μέρες, ιδιαίτερα η ομάδα της Σύρου και του Αιγιώτη ποδοσφαιριστή Μπακατσέλου, θα χρειαστεί να πάρει κάτι και εκτός έδρας. Μετρά τώρα μόνο ήττες, όμως διεκδίκησε άξια τον βαθμό της ισοπαλίας την Κυριακή από την πρωτοπόρο Κόρινθο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr