background img
banner
banner

Ο Aστέρας Τέμενης πέτυχε το “4 στα 4” στην Παραμυθιά και συνεχίζει αήττητος (60-73)

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ Η “ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ” ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ NATIONAL LEAGUE 2

Την τέταρτη στη σειρά και πιο άνετη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της National League 2 πέτυχε ο Αστέρας Τέμενης που συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην πρώτη του παρουσία στις Εθνικές κατηγορίες. Επικράτησε εκτός έδρας της ΚΑΕ Παραμυθιάς με 70-63 χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ήταν κοντά στο σκορ στο πρώτο 20λεπτο (32-34) με τον Αστέρα όμως να ανεβάζει “στροφές” στην τρίτη περίοδο και να παίρνει διψήφιες διαφορές μετά το 25΄ και δεν απειλήθηκε ξανά μέχρι τη λήξη του αγώνα. Στην τρίτη περίοδο προηγήθηκε με 13 πόντους (43-56), διαφορά με την οποία ολοκληρώθηκε και το ματς.

Η ομάδα του Άρη Ξενούλη παρουσιάστηκε βελτιωμένη επιθετικά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, έχοντας καλύτερα ποσοστά στα σουτ εντός παιδιάς και στις ελεύθερες βολές και είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά ξεπέρασε τους 70 πόντους. Όσο αφορά στην άμυνα, ήταν και πάλι… σταθερή αξία και όπως έχει φανεί στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια θα αποτελέσει ένα από τα δυνατά της ατού στο πρωτάθλημα.

Από τον Αστέρα κορυφαίοι ήταν οι Τσουλέας, Βουρνάς και Δούβος ενώ από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Μπόγισιτς και Κατσίβελος.

Διαιτητές: Κοντογιάννης – Μιχέλης – Λαμπρέλλης.

Δεκάλεπτα: 17-18, 15-16, 11-22, 17-17.

ΚΑΕ Παραμυθιά (Κρικώνης): Δαγκάκης, Καμπάκας 4, Πετρόπουλος 7(1), Κακιούζης 3(1), Σωτηρίου 11, Κατσίβελος 14(2), Μπιλιούρης, Μπόγισιτς 19(1), Μάλλιος 2.

Αστέρας Τέμενης B.C (Ξενούλης): Σακελλαρόπουλος 8(2), Βουρνάς 15, Χρυσανθόπουλος, Τσινούκας 2, Πέτροβιτς 9(1), Σταθακόπουλος 4, Καρακάσης, Τσουλέας 15(2), Γκάτζιος 9, Καραγγελής 2, Δούβος 9(3).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr