background img
banner
banner

Πάει για το 6Χ6 στην Αβυθο με τον Βύζαντα ο Παναιγιάλειος

Ασχετα με το αποτέλεσμα που θα ανακοινωθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στην ένσταση που είχε καταθέσει, ο Παναιγιάλειος προετοιμάζεται να κάνει για μια ακόμα φορά το καθήκον του στο γήπεδο της Αβύθου την Κυριακή στις 15:00.

Τίποτα περισσότερο από το να διατηρήσει στην έδρα του το απόλυτο βαθμών. Τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά γίνεται με την καλή αγωνιστική απόδοση των μελανόλευκων. Αυτό περιμένει ο προπονητής Νίκος Μανούρας, που προετοιμάζει σχολαστικά τους μελανόλευκους για το συγκεκριμένο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα των Μεγάρων.

Χωρίς προβλήματα απουσιών

Πέρα από τα γνωστά προβλήματα των γνωστών απόντων Χάμου και Λιάτου, ίσως και με αμφίβολο τον Πατρώνη που είχε πυρετό και δεν ακολούθησε όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας, η τεχνική ηγεσία του Παναιγιάλειου δεν αντιμετωπίζει κάποια ιδιαίτερα προβλήματα.

Εχει τονιστεί η προσοχή στους ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη δυο κίτρινες κάρτες και με μια ακόμα θα τεθούν εκτός για το επόμενο παιχνίδι, το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πάλι στην Αβυθο με την Ελλάς Σύρου.

Το Σάββατο Ελλάς Σύρου – Ερμιονίδα, Κυριακή τα υπόλοιπα

Με το παιχνίδι Ελλάς Σύρου – Ερμιονίδα (13:00) ανοίγει η αυλαία του 3ου ομίλου, αλλά και γενικά της Γ΄ Εθνικής, αφού το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει άλλο αγώνα για το Σάββατο.
Η επόμενη αντίπαλος του Παναιγιάλειου με τις δυο τελευταίες νίκες έχει κερδίσει σοβαρό βαθμολογικό έδαφος, αντίθετα με την Ερμιονίδα που …χαροπαλεύει στις τελευταίες θέσεις.
Στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση που έγινε στην Ερμιόνη παρουσία μελών και αρκετού κόσμου, το σύνθημα ήταν “Συσπείρωση” για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο και δουλειά για να προσφερθούν οφέλη στα νέα παιδιά της περιοχής.

Επέστρεψε στην κορυφή και σε Ροδίτικο ντέρμπι

Η μεγάλη κερδισμένη της προηγούμενης αγωνιστικής Ρόδος ανέβηκε στην πρώτη θέση και αντιμετωπίζει στο γειτονικό ντέρμπι τον Ιάλυσο.
Στην Βάρδα πηγαίνει ο Αστέρας Βάρης να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΒ, που αναζητά σταθερότητα στην απόδοσή του.

Το μεσημέρι στις 13:00 θα υποδεχτεί η Κόρινθος την Μύκονο έχοντας σαν αποκλειστικό στόχο τη νίκη.
Ο Πανελευσινιακός κόντρα στην ΑΕΡ Αφάντου θα επιδιώξει να αποτρέψει νέες απώλειες στο γήπεδό του, έχοντας μαζί με την Ρόδο τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες (4).
Στο Αργος με την δυνατή έδρα που διαθέτει ο Παναργειακός και την αγωνιστική αδυναμία που παρουσιάζει το Μεσολόγγι, η ζυγαριά κλείνει προς τους γηπεδούχους.

Η Μαρκό θα ταξιδέψει στην Κω να παίξει με τον ΑΟ Πυλίου με δυσάρεστα μαντάτα, αν λειτουργήσει ο κανονισμός του ΚΑΠ. Διαφορετικά θα γελά με τα ευτράπελα που συμβαίνουν σ’ αυτή τη χώρα.

Τέλος η Θύελλα Ραφήνας δεν έχει σκοπό να …αναστήσει την φιλοξενούμενη ουραγό και χωρίς νίκη Εράνη Φιλιατρών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr