background img
banner
banner

Σταθερή απόδοση ο Παναιγιάλειος χάνουν βαθμούς οι άλλοι

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΓΚΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ 3 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Αήττητος παραμένει ο Παναιγιάλειος ύστερα από τις πρώτες δυο αγωνιστικές, γεγονός που μειώνει σταθερά τις αποστάσεις από την κορυφή. Η τιμή των -4 βαθμών από την πρώτη θέση έπεσε στις τρεις ύστερα από την ισοπαλία 0-0 της Ροδου με τον ΠΑΟ Βάρδας. Το βασικό πλεονέκτημα για τον Αιγιώτικο Σύλλογο είναι ότι αποδίδει καλό ποδόσφαιρο που το ευχαριστιούνται και το χειροκροτούν οι φίλαθλοι.

Πέντε νίκες στο γκολ η Κόρινθος

Η Κόρινθος συνεχίζει να παίρνει νίκες στο ένα γκολ, αυτό έκανε και στα Μέγαρα επικρατώντας 2-1 του τοπικού Βύζαντα.
Έχει την ήττα της πρεμιέρας 1-4 στη Ρόδο, την ισοπαλία 1-1 επίσης στην Ρόδο με την ΑΕΡ Αφάντου, και με εξαίρεση το 2-0 στην Ελευσίνα με τον Πανελευσινιακό οι υπόλοιπες πέντε νίκες της Κορίνθου είναι στο γκολ.

Πανίσχυρος στην έδρα του ο Αστέρας Βάρης

Ο Αστέρας Βάρης θα υποδεχτεί τον Παναιγιάλειο την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδό του, εκεί που μετρά μέχρι τώρα μόνο νίκες. Θυμίζουμε 2-0 την Ελλάς Σύρου, 3-1 την Θύελλα Ραφήνας, 3-0 την Εράνη Φιλιατρών, 5-1 την ΑΕ Μεσολογγίου.
Ύστερα από το 1-0 στην Ερμιόνη την περασμένη αγωνιστική, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας παρέα με την Κόρινθο.

Χωρίς τον Ηλία Γκίκα

Μεγάλος απών από το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης ο επιτελικός μέσος Ηλίας Γκίκα, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και τέθηκε εκτός πλάνων του Νίκου Μανούρα.
Το δυσάρεστο για τον προπονητή του Παναιγιάλειου είναι ότι ο Τρέσα στην προπόνηση της Δευτέρας είχε τράβηγμα και δεν προπονήθηκε.
Ρεπό είχαν χθες οι μελανόλευκοι, από σήμερα και στη συνέχεια θα διαπιστωθεί το μέγεθος της κατάστασης τραυματισμού του Μιγκέρτ Τρέσα, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αξιώσεις στη θέση που αγωνίζεται ο Γκίκα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr