background img
banner
banner

Συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις η Αιγείρα / Ακράτα

ΕΦΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ

Σε ένα ακόμα ντέρμπι ο Αρης παρέμεινε αήττητος, χωρίς όμως να πάρει και τους βαθμούς της νίκης. Μετά το χωρίς γκολ ισοπαλία παιχνίδι με το Πάτραι, αυτή τη φορά είχαμε το 1-1 με τον Εθνικό Πατρών, ο οποίος είχε προηγηθεί με τον πρώην μελανόλευκο Ανδρέα Σπανό, για να σώσει την παρτίδα ο πρωτοπόρος Αρης ισοφαρίζοντας με τον Γεωργόπουλο στο 83΄.

Στο -2 από την κορυφή η Νίκη Προαστείου

Η επέλαση της ομάδας του Προαστείου συνεχίζεται. Ο Δαβουρλής στο γήπεδο της Αγυιάς δεν ήταν σε θέση να ανάψει …κόκκινο στο σωματείο του Νίκου Πατρώνη. Η Νίκη διαθέτει την καλύτερη επίθεση τώρα με 31 γκολ όσα και ο Αρης Πατρών και περιμένει το μεταξύ τους παιχνίδι στην ερχόμενη 9η αγωνιστική. Για την ομάδα του Προαστείου θα δοθεί μια υπέροχη ευκαιρία να διεκδικήσει με νίκη την πρωτιά του 2ου ομίλου.

Αδικη ισοπαλία 2-2 στην Ακράτα

Το θαυμαστό α΄ ημίχρονο στο γήπεδο της Ακράτας, μετατράπηκε σε εφιάλτη στην επανάληψη. Η Αιγείρα / Ακράτα παρά την μεγάλη πίεση σε όλο το γήπεδο από τον ΑΠΣ Πάτραι, βρήκε τους τρόπους να σημειώσει δυο υπέροχα τέρματα (2-0) με τους Γιώργο Σταυρόπουλο και Γιώργο Ροδόπουλο.

Ολα έβαιναν καλώς μέχρι την αυστηρή μέχρι ανύπαρκτη 2η κίτρινη κάρτα και αποβολή του Δημήτρη Μητρόπουλου που είχε προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον αγωνιστικό χώρο. Τα χειρότερα ακολούθησαν στην ισοφάριση 2-2 του Πάτραι με τον Λαλούση, που φάνηκε να σκοράρει από θέση οφσάιτ και όπως αναφέρεται από τη διοίκηση της Αιγείρας / Ακράτας, το βίντεο που έχει στα χέρια της εκθέτει τις αποφάσεις των διαιτητών.

Η ανακοίνωση από το ΔΣ της Αιγείρας / Ακράτας:

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και κλείνοντας το ημιχρονο με 2-0, είδαμε πάλι την ομάδα μας να μένει με παίκτη λιγότερο.
Σε άλλο ένα εντός έδρας ματς, διαιτητής και βοηθός εξάντλησαν την αυστηρότητά τους ή στάθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.
Υπάρχει βιντεοσκόπηση που τελικά τους εκθέτει. Το τελικό 2-2 μας αφήνει με το παράπονο που δεν κερδίσαμε μια πολύ ποιοτική ομάδα όπως ο ΑΠΣ Πάτραι.

Μπλόκαραν στις ήττες Θύελλα και ΑΕ Καλαβρύτων

Η καλύτερη αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν στην 8η αγωνιστική, δεν στάθηκε ικανή να αποφύγουν τις ήττες η Θύελλα Αιγίου και η ΑΕ Καλαβρύτων.
Το καλό α΄ ημίχρονο της Θύελλας στο γήπεδο Κάνιστρας με τον Πήγασο, δεν είχε την ανάλογη συνέχεια και σε συνδυασμό με τα εύκολα αμυντικά λάθη, ήρθε η ήττα 0-2 από την ομάδα του Μπεγουλακίου.

Στα Καλάβρυτα ο φιλοξενούμενος Κεραυνός είχε δυο γκολ στο πρώτο 20λεπτο και άλλα δυο στο τελευταίο. Πήρε μια ευρεία νίκη που θα μπορούσε να ήταν και μικρότερης διαφοράς, σύμφωνα με την αντίσταση και την προσπάθεια των Καλαβρύτων.

το θετικό για τους γηπεδούχους ήταν οι επιστροφές του Γιώργου Τσαβαλά και του Μάριου Μητρόπουλου, παίκτες που θα βοηθήσουν στη συνέχεια για τα καλύτερα αποτελέσματα των Καλαβρύτων.

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Αχαϊκός

Ακόμα μια νίκη για τον Αχαϊκό που επικράτησε 2-0 σε βάρος του Αετού Ρίου και βρίσκεται στην 6η θέση ένα βαθμό πίσω από την Αιγείρα / Ακράτα. Η επόμενη 9η αγωνιστική φέρνει αντιμέτωπες τις δυο ομάδες στο γήπεδο της Ακράτας, με το αποτέλεσμα να κρίνει τη νέα τάξη πραγμάτων στον βαθμολογικό πίνακα.

Παραμένουν χωρίς νίκη Αετός Ρίου και Καλάβρυτα

Μπαίνουμε στην 9η αγωνιστική και τα δυο σωματεία στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αγνοούν τη νίκη. Είναι ο Αετός Ρίου που έχει συγκεντρώσει τρεις βαθμούς όλους με ισοπαλίες και η ΑΕ Καλαβρύτων με έναν βαθμό, που προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 με το σωματείο του Ρίου.
Για την άτυχη και …ταλαιπωρημένη από απουσίες ομάδα του Κωστή Βλάχου, είναι ορατός ο κίνδυνος για μια ακόμα ήττα την ερχόμενη αγωνιστική, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον ισχυρό ΑΠΣ Πάτραι στα Προσφυγικά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr