background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Χρειαζόταν και πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα η Θύελλα 1-1 με τον Εθνικό Π.

ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 15ΛΕΠΤΟ Ο ΑΧΑΪΚΟΣ 3-0 ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΗ ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ

Στο ντέρμπι των Προσφυγικών ο Αρης προηγήθηκε 2-0 της Νίκης Προαστείου σε ένα δικό του α΄ ημίχρονο. Η μείωση του σκορ 1-2 όμως από τον συνήθη ύποπτο Αντωνόπουλο, έβαλε στο παιχνίδι τη Νίκη για το τελευταίο ημίωρο.

Πάτραι και Εθνικός ισοβαθμούν στη 2η θέση, ύστερα από τα μεγάλα σκορ που σημείωσαν. Το Πάτραι 7-0 τα Καλάβρυτα, ο Κεραυνός 6-1 τον Δαβουρλή.

Ο Αχαΐκός είχε την τύχη και την ευστοχία στην Ακράτα για να κάνει την έκπληξη με το 3-0 απέναντι στην Αιγείρα / Ακράτα.

Η Θύελλα αισθάνεται καλύτερα ύστερα από το ισόπαλο 1-1 με τον Εθνικό Πατρών, αφού είχε να πάρει βαθμό από την 2η αγωνιστική.

Δεν έπαιξαν Αετός – Πήγασος, αφού ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο του Ρίου θεωρήθηκε ακατάλληλος από τις βροχοπτώσεις.

Αιγείρα / Ακράτα – Αχαϊκός  0-3

Απίστευτη εξέλιξη είχε το παιχνίδι στην Ακράτα, με τους γηπεδούχους να έχουν φάσεις να το έχουν τελειώσει από το α΄ ημίχρονο. Πρωταγωνιστής στις χαμένες ευκαιρίες ο Ροδόπουλος, δοκάρι είχε ο Αλέφαντος.

Μια από τα ίδια στο β΄ ημίχρονο μέχρι που ο Αχαϊκός προηγήθηκε στο 72΄ με τον Παπαγεωργίου και με τον αέρα του γκολ διαμόρφωσε γρήγορα το 2-0 με τον Τσάμη στο 76΄. Η αντίδραση από την Αιγείρα / Ακράτα δεν έφερε αποτέλεσμα και παρά την καλή απόδοση, το σωματείο της ανατολικής Αιγιάλειας βρέθηκε να ηττάται 0-3 με το γκολ του Κοσμά στο 86΄.

Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης, Νικολόπουλος, Καραχάλιος, Μαγγίνας, Μαχαίρας (82΄ Τζιαβάρας), Κουτρόπουλος, Αλέφαντος (75΄ Λαμπρόπουλος), Οικονόμου, Ροδόπουλος, Γ. Σταυρόπουλος

Θύελλα Αιγίου – Εθνικός Πατρών  1-1

Η Θύελλα Αιγίου με φανερή την έλλειψη ψυχολογίας και με κάποια αβίαστα λάθη, έδινε δώρο επιθέσεις στον Εθνικό Πατρών, που ήταν περισσότερο απειλητικός στο α΄ μέρος ιδιαίτερα με τον Ανδρέα Σπανό που είχε ευκαιρία απέναντι στον τερματοφύλακα Παρίση. Ο Αλέξανδρος Παρίσης στάθηκε αρκετά καλά κάτω από τα δοκάρια των γηπεδούχων και ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της Θύελλας.

Πολύ καλή ευκαιρία χάθηκε στο α΄ μέρος και από πλευράς γηπεδούχων όταν ο Τσέλα βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα Καλλιακμάνη.

Προηγείται η Θύελλα 1-0

Η ροή του αγώνα μπορεί να μην ευνοούσε ιδιαίτερα την ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου, όμως ο Νίκος Διαμαντόπουλος που ήρθε από τον πάγκο, άνοιξε το σκορ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 63΄.

Ακολούθησε χαμένη ευκαιρία για το 2-0 της Θύελλας όταν το σουτ του Μυλωνά αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια το σουτ του Γκοτσόπουλου έφυγε άουτ.

Βελιωμένη πάντως στο β΄ ημίχρονο η Θύελλα με τους παίκτες της να διορθώνουν αρκετά λάθη ιδιαίτερα στις μεταβιβάσεις, για να προσθέσουν έτσι ύστερα από καιρό έναν ακόμα βαθμό στο ενεργητικό τους.

Κι αυτό αφού ο Εθνικός ισοφάρισε στο 70΄ με τον πρώην μελανόλευκο Χούσα και έχασε την μεγάλη ευκαιρία στο 79΄ με το πέναλτι του Ανδρέα Σπανού να καταλήγει άουτ.

Θύελλα Αιγίου: Παρίσης, Ιατρόπουλος, Μακρυγιαννάκης, Βαγενάς (78΄ Ραπάι), Μαρδάς, Νικολακόπουλος, Αποστολόπουλος (78΄ Ράμμος), Νικολάου (24΄ λ.τ. Ευσταθίου (78΄ Κουνάβης), Τσέλα, Γκοτσόπουλος, Μυλωνάς (54΄ Διαμαντόπουλος).

Πάτραι – ΑΕ Καλαβρύτων  7-0

Κράτησε καλά απέναντι στο Πάτραι η ΑΕ Καλαβρύτων στο α΄ ημίχρονο έχοντας δυνάμεις, παρά τις πολλές απουσίες των Καυγά, Γ. Τσαβαλά, Βλάχου, Δαφαλιά, Ντάτσι, Αλεξόπουλου. Δέχτηκε το πρώτο γκολ με το εύστοχο πέναλτι του Γαβριήλ στο 17΄ και στο 25΄ ο Σπηλιωτόπουλος διαμόρφωσε το 2-0 για το Πάτραι, που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το β΄ ημίχρονο ήταν παράσταση για ένα ρόλο, με τον ΑΠΣ Πάτραι να τιμωρεί τα εύκολα λάθη των Καλαβρύτων και να φτάνει στο μεγάλο σκορ 7-0.

Καλάβρυτα: Λέσης, Ιωάννου (50΄ λ.τ. Θεοδοσίου), Σκιαδάς, Παπαγεωργίου, Σαλάι (80΄ Βραχλιώτης), Παπαδόπουλος, Ρετζίνο, Ντολάνι, Στ. Τσαβαλάς, Μητρόπουλος, Ντιούφ (65΄ Θεοτοκάτος).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr