background img
banner
banner

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: «Φρέναρε» τον Αρη Πατρών η Αιγείρα / Ακράτα

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΥΡΑΓΩΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΑ 

Σκόνταψε στο γήπεδο της Ακράτας ο Αρης 1-1 με την Αιγείρα / Ακράτα, μείωσε στους 3 βαθμούς από την κορυφή ο ΑΠΣ Πάτραι, που επικράτησε 4-0 σε βάρος του Αχαϊκού. Από κοντά ο Κεραυνός 3-0 τον Πήγασο, ενώ η Νίκη Προαστείου 2-1 υποχρέωσε σε ήττα τον Εθνικό Πατρών.  Το είδαμε και αυτό. Στα παιχνίδια ανάμεσα στους 4 ουραγούς, νικητές εξήλθαν Θύελλα Αιγίου 2-1 τον Δαβουρλή και ΑΕ Καλαβρύτων 3-0 τον Αετό στο Ρίο.

Αιγείρα / Ακράτα – Αρης Πατρών  1-1 

«Φοράει τα «καλά» της» στα ντέρμπι που δίνει στην έδρα της η Αιγείρα / Ακράτα. Είχε και απέναντι στον πρωτοπόρο Αρη πολύ καλή παρουσία, αν και δέχτηκε γκολ – πέναλτι του Σπανού από το 2ο λεπτό και έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 64΄ αποβολή Μαχαίρα.

Ο Ροδόπουλος που ήταν απειλητικός στην άμυνα των φιλοξενούμενων νίκησε τον Αναστασοβίτη με διπλή προσπάθεια αφού ο τερματοφύλακας του Αρη είχε αποκρούσει την κεφαλιά του και στη συνέχεια πλάσαρε για το 1-1.

Ο Αρης με αριθμητικό πλεονέκτημα προσπάθησε για το γκολ της νίκης στο φινάλε, όμως η άμυνα των γηπεδούχων ήταν παρόν στα δύσκολα. Δίκαια στο φινάλε οι γηπεδούχοι κέρδισαν το παρατεταμένο χειροκρότημα του φίλαθλου κοινού.

Αιγείρα / Ακράτα: Οικονομόπουλος, Οικονόμου, Γ. Σταυρόπουλος, Καραχάλιος, Μαγγίνας, Μαχαίρας Κουτρόπουλος (80΄ Νικολόπουλος), Λαμπρόπουλος, Κυρίκος (85΄ Τζιαβάρας), Δ. Μητρόπουλος, Ροδόπουλος (88΄ Τσιάκλας).

Θύελλα Αιγίου – Δαβουρλής  2-1 

Το καλύτερο ξεκίνημα έκανε η Θύελλα Αιγίου κόντρα στον Δαβουρλή, σημειώνοντας γκολ 1-0 στο 4΄.

Ο Γκοτσόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Διαμαντόπουλος που έπαιξε …φουνταριστός, πήρε την κεφαλιά για το 1-0.

Με αυτοπεποίθηση και πίστη στη νίκη συνέχισε το παιχνίδι η Θύελλα για να δικαιωθεί με ένα ακόμα γκολ στο 38΄ με τον Μυλωνά να πετάγεται στο 2ο δοκάρι στη σέντρα του Νικολάου και με προβολή να διαμορφώνει το 2-0.

Ωραίο παιχνίδι με την μπάλα πάνω – κάτω στις δυο εστίες και τη Θύελλα να χάνει ευκαιρίες με Τσέλα, Μυλωνά και Γκοτσόπουλο, να σφραγίσει τη νίκη για τα καλά.

Ο αξιόμαχος αντίπαλος Δαβουρλής παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο την καλή δουλειά που γίνεται στη νεανική ομάδα και μείωσε στο 88΄ στο τελικό 1-2 με τον Κοτσιάι

Θύελλα Αιγίου: Μεντζελόπουλος, Αποστολόπουλος (86΄ Νικολακόπουλος), Νικολάου, Αθανασίου, Ραυτόπουλος, Κουρτάκης, Μυλωνάς, Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος (69΄ Ιατρόπουλος), Γκοτσόπουλος, Τσέλα (78΄Μαρδάς).

Αετός Ρίου – ΑΕ Καλαβρύτων 0-3 

Τα όμορφα τα κάνει …μαζεμένα η ομάδα των Καλαβρύτων, που ύστερα από 12 αγωνιστικές …χειμερίας νάρκης, σημείωσε δυο νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια.

Μάλιστα σε αυτή την περίπτωση η επιτυχία σημειώθηκε εκτός έδρας απέναντι στον Αετό Ρίου που είναι ομάδα κοινών στόχων.

Ο Καυγάς που είδε την πρώτη του ευκαιρία στο 5΄ να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα του Αετού, είχε καλύτερη τύχη στο 14΄ όταν σημείωσε το 1-0 από την πάσα του Μητρόπουλου.

Πολύ καλό α΄ ημίχρονο για την ΑΕ Καλαβρύτων που είχε ευκαιρίες και διαμόρφωσε το 2-0 στο 25΄ με τον Γιώργο Τσαβαλά από την ασίστ του Ντολάνι.

Μπήκε δυνατά στο β΄ ημίχρονο η ομάδα του Ρίου και χρειάστηκαν οι επεμβάσεις του Γιάννη Λέση για να διατηρηθεί το 0-2.

Με ένα δεύτερο προσωπικό γκολ στο 70΄ ο Καυγάς ασφάλισε το «τρίποντο» της ΑΕ Καλαβρύτων αξιοποιώντας την σέντρα του Ντολάνι, στο τελικό 0-3.

ΑΕ Καλαβρύτων: Λέσης, Σαλάι, Παπαδόπουλος, Ιωάννου, Σκιαδάς, Αλεξόπουλος, Στ. Τσαβαλάς, Μητρόπουλος, Καυγάς (80΄ Αντριάνο), Ντολάνι, Γ. Τσαβαλάς (30΄ λτ Ρετζίνο).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr