background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Το σχέδιο του Μανούρα για την Κυριακή

ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ

Αλλάζουν οι έδρες από την προηγούμενη αγωνιστική και παίρνει σειρά ο Παναιγιάλειος για να αγωνιστεί στην Αβυθο υποδεχόμενος την Θύελλα Ραφήνας.
Στόχος δεν είναι άλλος για τους μελανόλευκους, από το να συνεχίσουν το σερί νικών για 8η αγωνιστική σε μια έδρα που αποδεικνύεται «γάντι» στον Παναιγιάλειο, για τους βαθμούς της νίκης και το …ρεκόρ στις εντός έδρας επιτυχίες.

Δύσκολο και αυτό το παιχνίδι με το σωματείο της Ραφήνας να τα καταφέρνει εξ’ ίσου καλά τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, έχοντας τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες.
Είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχοντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία στην Κόρινθο με την τοπική ομάδα.

Μάχονται εκτός έδρας οι πρώτες θέσεις

Η πρωτοπόρος Κόρινθος πάει στην Ερμιονίδα, η Ρόδος στη Σύρο, ο Αστέρας Βάρης στη Μύκονο, ο Παναργειακός στην Κω και ο Πανελευσινιακός φιλοξενείται από την Μαρκό.
Δηλαδή από τις πρώτες επτά θέσεις της βαθμολογίας, οι έξι ομάδες αγωνίζονται μακριά από τα γήπεδά τους και ίσως αυτό αποτελεί μια ευκαιρία στον Αιγιώτικο Σύλλογο, να βελτιώσει την βαθμολογική παρουσία του στις πρώτες θέσεις, με την προϋπόθεση ότι θα τελειώσει νικηφόρα το ντέρμπι με την Θύελλα Ραφήνας.

Ετοιμάζει τον …αντισανδραβέλη ο Νίκος Μανούρας

Χωρίς προβλήματα κύλησε η χθεσινή προπόνηση, με τον προπονητή του Παναιγιάλειου να κάνει τα πλάνα του (και δεν είναι η πρώτη φορά), για την αντικατάσταση του τιμωρημένου Δημήτρη Σανδραβέλη, στο δεξί άκρο της άμυνας.

Το θετικό για τον Νίκο Μανούρα είναι ότι το ρόστερ διαθέτει ποδοσφαιριστές …πολυεργαλεία, που μπορούν παράλληλα να αγωνιστούν με καλή απόδοση πέρα από την θέση που μας έχουν συνηθίσει.

Τον πρώτο λόγο στην δεξιά πτέρυγα έχουν Μωραΐτης, Κοτσόκολος, χωρίς να αποκλειστεί να καλυφτεί αυτή η θέση από κάποιον άλλο μελανόλευκο.

Περιμένουν τη σειρά τους οι Λιάτος, Χάμος, Αρβανίτης

Εχουν μείνει πολύ πίσω από προετοιμασία και παιχνίδια οι τραυματίες Παύλος Λιάτος, Κώστας Χάμος και Κώστας Αρβανίτης. Ειδικά ο τελευταίος έλειψε από την καλοκαιρινή προετοιμασία και δίνει αγώνα προσαρμογής στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Τα ντέρμπι στο γκρουπ υποβιβασμού

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα παιχνίδια ανάμεσα στις ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη κινδύνου, τα οποία δεν λείπουν σε κάθε αγωνιστική.
Για την ερχόμενη Κυριακή έχουμε στα Μέγαρα τον Βύζαντα να υποδέχεται στον ΠΑΟ Βάρδας και με νίκη οι γηπεδούχοι προσπερνούν την ομάδα της Βάρδας.
Στο Μεσολόγγι μάχονται οι δυο ουραγοί της κατηγορίας Μεσολόγγι – Εράνη, με τους γηπεδούχους να μην έχουν ακόμα σημειώσει νίκη.
Ξεχωριστό είναι και το ντέρμπι ανάμεσα στις ομάδες της Ρόδου, Ιάλυσο – ΑΕΡ Αφάντου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr