background img
banner
banner

ΚΛΗΡΩΣΗ Γ΄ ΓΥΡΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΑ: Οι 10 παίζουν οι 11 …ξεκουράζονται

Για να σχηματίσει 16άδα στον δ΄ γύρο η Επιτροπή Πρωταθλήματος – κυπέλλου ΕΠΣ Αχαΐας, έδωσε …χάρη σε 11 ομάδες, που περνούν χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση.
Τα 11 αυτά σωματεία μαζί με τα 5 που θα προκριθούν στα παιχνίδια που κληρώθηκαν, θα αποτελέσουν τους 16 μονομάχους της δ΄ φάσης του κυπέλλου ΕΠΣ Αχαΐας.

Δυο παίζουν και δυο κάθονται από την Αιγιάλεια

Η Αιγείρα / Ακράτα μοναδικός εκπρόσωπος της περιοχής μας στην Αιγιάλεια από την Α΄ κατηγορία, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Πήγασο στο γήπεδο «Α. Κάνιστρας.»
Στην Ροδιά κληρώθηκε να παίξει ο μοναδικός εκπρόσωπός μας από την Β΄ κατηγορία Απόλλων Αιγίου. Θα υποδεχτεί τους Πετεινούς, έχοντας μια καλή ευκαιρία να περάσει στην επόμενη φάση, σε μια βατή σύμφωνα με τα δεδομένα συνάντηση.

Πέρασαν «μπάι» Παναιγιάλειος και Φλόγα Ροδιάς

Ανάμεσα στους τυχερούς που περνούν χωρίς αγώνα η Φλόγα Ροδιάς, που εκπροσωπεί την Αιγιάλεια στην Γ΄ κατηγορία.

Καλό ή κακό η πρόκριση του Παναιγιάλειου ανευ αγώνα;

Περισσότερο άσχημο είναι για τον Παναιγιάλειο να προκριθεί χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση. Ναι μεν έχει μια ακόμα σίγουρη πρόκριση, όμως χάνει την ευκαιρία να «ξετιμωρήσει» ποδοσφαιριστές που θα έχουν βρεθεί στο όριο καρτών, όπως είχε συμβεί με το προηγούμενο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕ Αιγίου στο γήπεδο Πλαστήρα.

Τα πέντε ζευγάρια που έβγαλε η κλήρωση

Εκτός από το παιχνίδι Πήγασος – Αιγείρα / Ακράτα με τους δυο αντιπάλους να ανήκουν στην Α΄ κατηγορία, ξεχωριστό είναι επίσης αυτό στα Προσφυγικά με τον ΑΠΣ Πάτραι να υποδέχεται τον Διαγόρα Βραχνεΐκων. Σε διαφορετικούς όμιλους ανήκουν οι δυο αντίπαλοι και μπορεί να μας δώσουν κάποια στοιχεία με το τι θα επακολουθήσει στα παιχνίδια μπαράζ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
ΑΠΣ Πάτραι – Διαγόρας Βραχνεϊκων
Αστέρας Τσουκαλεϊκων – Θύελλα Πατρών
Σταροχώρι – Πανμοβριακός Ριόλου
Απόλλων Συνοικισμού Αιγίου – Πετεινοί
Πήγασος Μπεγουλακίου – ΑΕ Αιγείρας Ακράτας

Ποιες ομάδες προκρίνονται χωρίς αγώνα

Στον Δ’ Γύρο προκρίνονται απευθείας (άνευ αγώνα) οι εξής ομάδες: Αετός Ρίου, Αναγέννηση Πατρών, Άρης Πατρών, Αχαϊκή, Αχαιός Σαραβαλίου, Εθνικός Πατρών, Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Νίκη Προαστείου, Παναγιάλειος, Πείρος Ισώματος, Φλόγα Ροδιάς

Το πρόγραμμα των Μικτών Αχαΐας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Από τις 10 Ιανουαρίου μπαίνουν στη μάχη του πανελλήνιου πρωταθλήματος Μικτών Ομάδων της ΕΠΟ οι ομάδες του νομού μας.
Το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας με την ΕΠΣ Φωκίδας

Στις 17/1 η ομάδα της Αχαϊας θα αντιμετωπίσει εντός την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας στις 31/1 εκτός της ΕΠΣ Άρτας, στις 7/2 εντός έδρας την ΕΠΣ Φωκίδας, στις 21/2 εκτός έδρας την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και στις 28/2 στο γήπεδο Προσφυγικών την ΕΠΣ Άρτας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr