background img
banner
banner

Με γκολ από το 13΄ η Κόρινθος 1-0 τον Παναιγιάλειο

Το μέτριο ξεκίνημά του στην Κόρινθο, πλήρωσε με γκολ που δέχτηκε στο 13΄ ο Παναιγιάλειος.   Στην πρώτη ουσιαστικά καλή τους επίθεση οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Χαλάτση από την σέντρα του Αργυρόπουλου.  Με πίεση σε όλες τις γραμμές η Κόρινθος κράτησε την πρωτοβουλία και απείλησε στο 26΄ με κόρνερ του Δερμιτζάκη που πέρασε και ο Μωραΐτης απέκρουσε μπροστά στην εστία.

Μετά το 30΄ βγάζει αντίδραση ο Παναιγιάλειος 

Στο 29΄ ο Φωκαΐδης έφυγε δεξιά και γύρισε στη γραμμή της περιοχής στον Μακρή, αυτός αριστερά στον Κραγιόπουλο το σουτ του οποίου κόντραρε και απέκρουσε ο Διασσινός.

Από το σημείο αυτό μοιράστηκε το παιχνίδι μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στο 34΄ ο Ζαχαράκης κόπηκε στην περιοχή από τον Μωραΐτη πριν γίνει επικίνδυνος, ενώ στο 38΄ σέντρα σουτ του Αναστασόπουλου πέρασε άουτ.

Ο Φωκαΐδης την ευκαιρία του αγώνα 

Σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ βρέθηκε στο 44΄ ο Φωκαΐδης από κάθετη πάσα του Μαυρόπουλου πλάσαρε τον Διασσινό που απέκρουσε ενστικτωδώς και σωτήρια, για να μείνει έτσι το 1-0 για το α΄ ημίχρονο.

Δεν μπόρεσε να αλλάξει το σκορ στο β΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος 

Φανερά βελτιωμένος, με συνδυασμούς και προοπτικές για μια καλύτερη τύχη παρουσιάστηκε στο υπόλοιπο μισό του αγώνα ο Παναιγιάλειος.

Πολύ λίγες οι τελικές φάσεις στις δυο εστίες όμως δεν έδωσαν περιθώρια για την διαμόρφωση του σκορ.

Στο 66΄ ο Φωκαΐδης σούταρε άουτ από την πάσα του Βασίλτση, με τις περισσότερες φάσεις να σταματούν πριν γίνει η τελική προς την εστία της Κορίνθου.

Με αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα ο Νίκος Μανούρας προσπάθησε να δώσει τη δική του ώθηση από τον πάγκο.

Στα τελευταία λεπτά η Κόρινθος στην κόντρα είχε σουτ εκτός περιοχής του Χαλάτση στο 86΄ και του Ζαχαράκη στο 88΄ τα οποία εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος.

Κόρινθος: Διασσινός, Παπαχρήστος, Καλούσης, Αργυρόπουλος, Αναστασόπουλος, Νικολάου, Χαλάτσης, Δερμιτζάκης (80΄ Παπουλής), Ζαχαράκης, Παπανικολάου (64΄ Μερκούρη), Ροχάνο (90’  Συρέγγελας).

Παναιγιάλειος: Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Μωραΐτης (89΄ Βιλανάκης), Κυριακίδης (76΄ Κοτσόκολος), Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης, Λουκάς (59΄ Βασίλτσης), Τρέσα (76΄ Σκούτας), Μακρής, Κραγιόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr