background img
banner
banner

Πανδαισία γεύσεων σε γιορτινή διάθεση!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ… ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ «ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ»

Με μία παράδοση χρόνων αλλά ταυτόχρονα με τη χαρά της δημιουργίας νέων γεύσεων και προϊόντων ανταποκρινόμενων στη σύγχρονη εποχή, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του καταναλωτή, η Αρτοποιία «Κουτρόπουλος» υποδέχεται τις φετινές εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με άκρως θετική διάθεση.

Όλα τα εξαιρετικά αρτοποιήματα και τα γλυκίσματα που δημιουργούνται με γνώση, κόπο και μεράκι από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της επιχείρησης, είναι διαθέσιμα στο καταναλωτικό κοινό και στα τρία καταστήματα, έχοντας σαν προτεραιότητα τον πλουραλισμό γεύσεων, την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων αλλά και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στα καταστήματα «Κουτρόπουλος» μπορεί να βρει κάποιος σε μία πανδαισία γεύσεων, προϊόντα που φτιάχνονται με μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών πρώτων υλών, ενώ τα αγαθά είναι για όλα τα βαλάντια και για όλα τα γούστα. Η εμπειρία των εργαζομένων αλλά και του “μαέστρου” Μένιου Κουτρόπουλου, με παρουσία στην επιχειρηματικότητα της περιοχής από το 1986, πιστοποιεί αυτόματα την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων πάσης φύσεως που μπορεί να βρει διαθέσιμα, ο Αιγιαλέας καταναλωτής αλλά και ο επισκέπτης.

΄΄Με τη γνώση που μας παρέχει η πολυετής παρουσία μας στον χώρο της αρτοποιίας αλλά και το μεράκι και τη διάθεση δημιουργίας που μας διακρίνουν, συνεχίζουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου προϊόντα στους πελάτες μας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή την εμπιστοσύνη νιώθουμε τη χαρά αλλά και την υποχρέωση να τους την ανταποδίδουμε, φροντίζοντας να φτάνουν στο σπίτι και το τραπέζι τους νόστιμα ποιοτικά αρτοποιήματα και γλυκά, προσιτά σε όλους΄΄, επισήμανε στo Protionline.gr ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Μένιος Κουτρόπουλος.

Τεράστια γκάμα εξαιρετικών προϊόντων

Ο καταναλωτής, εκτός από το παραδοσιακό ψωμί της ποιότητας «Κουτρόπουλος» σε πολλές γεύσεις και πολλούς τύπους, μπορεί να απολαύσει εξαιρετικό καφέ, να βρει ποικιλία από αλμυρά εδέσματα και φυσικά πεντανόστιμα γλυκά, σε μία τεράστια γκάμα γεύσεων, ικανή η κάθε μία ξεχωριστά να προσφέρει δυνατές γευστικές εμπειρίες. Στα αξιοσημείωτα και η όμορφη εικόνα των ειδών που διατίθενται, που τα κάνει ακόμη πιο ελκυστικά.

Στα καταστήματα «Κουτρόπουλος» παρατηρείται συνεχής εναλλαγή γεύσεων και προϊόντων, καλύπτοντας και τα πιο απαιτητικά γούστα του κάθε καταναλωτή. Να σημειωθεί ότι, λειτουργεί Τμήμα Ανάπτυξης Προϊόντων με νέους κωδικούς και καινούριες “καλλιτεχνικές” ιδέες, στο οποίο παρασκευάζονται και οι υπάρχοντες κωδικοί αλλά και νέες ξεχωριστές και ιδιαίτερες δημιουργίες. Επίσης κατά τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα υπάρχει πλούσια συλλογή από δώρα, εορταστικά καλαθάκια και συμβολικά λιχουδοδωράκια για παιδιά.

Οι τρεις «στάσεις» στην ποιότητα

Οι… στάσεις που πρέπει να κάνει, είναι στις οδούς Κλεομένους Οικονόμου 35 και Κορίνθου 16 στο Αίγιο, ενώ το τρίτο κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο του Διακοπτού, προκειμένου να εξυπηρετούνται και οι φίλοι της “αλυσίδας” που ζουν στην ανατολική πλευρά του δήμου. Να σημειωθεί ότι, όλα τα προϊόντα ανεξαιρέτως, παρασκευάζονται στο υπερσύγχρονο, ειδικό εργαστήριο παραγωγής της επιχείρησης, στη Μυρτιά Αιγίου. Χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες αλλά και την τεράστια εμπειρία στον χώρο της αρτοποιίας ο Μένιος Κουτρόπουλος και οι συνεργάτες του, έχουν επιλέξει να στηρίζονται στα ντόπια προϊόντα και τα αγνά, παραδοσιακά υλικά, καθιστώντας έτσι κάθε δημιουργία όχι μόνο μία γευστική διαδρομή, αλλά και ένα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά γαστρονομικό “ταξίδι”.

Τι θα βρούμε στα καταστήματα

Στα καταστήματα «Κουτρόπουλος»» μπορεί να βρει κάποιος, εξαιρετικό πρωινό μεγάλης ποικιλίας και γεύσης, καφέ κάθε είδους, εκατοντάδες αρτοσκευάσματα όπως χωριάτικο ψωμί, ψωμί με προζύμι, πολυτελείας και πολύσπορα, ολικής άλεσης και καλαμποκιού, ενώ υπάρχει και γκάμα αρτοσκευασμάτων για κάθε απαιτητικό ή ιδιαίτερο γούστο. Όλα τα προϊόντα κατά 100%, είναι χειροποίητα και φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά πρώτης ύλης.

Η εμπειρία του κ. Κουτρόπουλου και των εργαζομένων στην επιχείρηση, στον χώρο της αρτοποιίας, τους δίνει το… δικαίωμα να μπορούν να υπερηφανεύονται ότι προσφέρουν σε αφθονία εξαιρετικά χειροποίητα προϊόντα με τις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς και φυσικά, με την απόλυτη ποιότητα γεύσεων και αρωμάτων.

Πρωτοπορεί και εντυπωσιάζει

Σημειωτέον ότι η επιχείρηση «Κουτρόπουλος», ήταν η πρώτη – εδώ και πολλά χρόνια – στην ευρύτερη περιοχή η οποία παρασκεύασε το γεμιστό τσουρέκι (ένα προϊόν που την κάνει ιδιαίτερης αναγνωρισιμότητας και κατανάλωσης), ενώ κάθε νέο προϊόν που παράγεται, όχι μόνο το «αγκαλιάζουν» οι Αιγιαλείς καταναλωτές αλλά το προτιμούν ιδιαιτέρως ειδικά αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων. Φυσικά δεν λείπουν και οι χριστουγεννιάτικες κλασικές “λιχουδιές” όπως κουραμπιέδες, μελομακάρονα, δίπλες και πάσης φύσεως σιροπιαστά γλυκά, ενώ ξεχωριστή είναι και η “τεχνική” της εορταστικής βασιλόπιτας, που η επιχείρηση Κουτρόπουλος ετοιμάζει για τους πελάτες της με τα καλύτερα και πιο αγνά υλικά. Και βέβαια δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς τις πεντανόστιμες τούρτες και τα γλυκά καθώς επίσης και τα όμορφα διακοσμημένα καλάθια με ποτά που αποτελούν το καλύτερο δώρο για τους αγαπημένους μας αλλά και μία όμορφη προσθήκη για το σπίτι μας.

Τιμές προσαρμοσμένες στις δύσκολες συνθήκες

Οι τιμές είναι αρκετά προσιτές σε κάθε είδους προϊόν, προσαρμοσμένες απόλυτα στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο «καλάθι της νοικοκυράς», έχοντας κατανόηση στην επικρατούσα οικονομική κατάσταση που βιώνει ο μέσος καταναλωτής.

Με λιχουδιές στην «Ονειροχώρα»

Η επιχείρηση έχει παρουσία και στο Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο. Στην «Ονειροχώρα» λειτουργεί ο “λιχουδόκοσμος του Κουτρόπουλου”, «σπιτάκι» στο οποίο ο καταναλωτής θα μπορέσει να βρει πολλά και εκλεκτά εδέσματα, όλα παραγόμενα με την πιο όμορφη και γιορτινή διάθεση. Τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και οι συνεργάτες του, εργάζονται πάντα μέσα σε ένα κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, αξίες που ούτως ή άλλως χαρακτηρίζουν την επιτυχημένη επιχείρηση της Αιγιάλειας και είναι εμφανείς και στα προϊόντα της.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr