background img
banner
banner

ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ: Έναρξη με Καλάβρυτα και Θανάση Παπαδόπουλο

Αρχής γενομένης από τα Καλάβρυτα, από το Σάββατο 16 του μηνός, ξεκίνησαν οι ορκωμοσίες νέων δημάρχων, δημοτικών και τοπικών συμβουλίων στην Αχαΐα. Ο Θανάσης Παπαδόπουλος ορκίστηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων από το Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμο.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων επεσήμανε αρχικά ότι «ο Δήμος βαδίζει πια με σιγουριά και ασφάλεια σ’ ένα δρόμο που έχει συγκεκριμένους στόχους και προσανατολισμούς και μετρήσιμα αποτελέσματα. Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, συλλογικής και συστηματικής προσπάθειας απ’ την πλευρά της δημοτικής αρχής. Αλλά και αποτέλεσμα συνεννόησης και συναντίληψης στο Δημοτικό μας Συμβούλιο».

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων υπογράμμισε επίσης ότι «ξεκινά μια νέα δημοτική περίοδος. Μια περίοδος ακόμα υψηλότερων στόχων και διεκδικήσεων για τις οποίες είχαμε την ευκαιρία στην πρόσφατη προεκλογική περίοδο ν’ αναφερθούμε αναλυτικά, μιλώντας με κάθε δημότη, σε κάθε σημείο του Δήμου μας. Αλλά και στο διάστημα που μεσολάβησε απ’ τις εκλογές δεν μείναμε αδρανείς». Την Περιφέρεια στην ορκωμοσία εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Φίλιας και το Δήμο Αιγιαλείας ο Αντιδήμαρχος Νίκος Καραϊσκος.

Την Κυριακή Μπαρής και Αλεξόπουλος

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ∆ημοτικού Σχολείου Χαλανδρίτσας η τελετή ορκωμοσίας του ∆ημάρχου Ερυμάνθου Θεόδωρου Μπαρή των μελών του δημοτικού συμβουλίου, των προέδρων και των συμβούλων των ∆ημοτικών κοινοτήτων του δήμου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, πραγματοποιήθηκε και η τελετή ορκωμοσίας του Γρηγόρη Αλεξόπουλου με το νέο δημοτικό συμβούλιο και τα τοπικά συμβούλια για το δήμο ∆υτικής Αχαΐας, στο κλειστό γυμναστήριο της Κάτω Αχαΐας.

Δευτέρα ο Φαρμάκης, Τετάρτη ο Πελετίδης

Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 19.00 έχει προγραμματιστεί η ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη και των μελών του νέου περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης ορκίζεται αυτή την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στις 5.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Πολυχώρου «Παλαιά Σφαγεία» στην Πάτρα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr