background img
banner
banner

Πλούσιο το πρόγραμμα του Πάρκου των Χριστουγέννων

ΠΟΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ

Πλούσιο σε δράσεις και εκδηλώσεις είναι σε καθημερινή βάση το Πάρκο των Χριστουγέννων που τυγχάνει μεγάλης ανταπόκρισης από Αιγιαλείς, ενώ αναμένεται να το επισκεφθεί πλήθος κόσμου και από άλλες περιοχές.

Για την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής: 10:30 Ο Ρούντολφ ο ήρωας των Χριστουγέννων υποδέχεται τους μικρούς του φίλους και φωτογραφίζεται μαζί τους. Παράλληλα τα ξωτικά του πάρκου βοηθούν ώστε να σταλούν όλες οι επιθυμίες των παιδιών στον Άη Βασίλη. 11:15 Μουσικό πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια, Δημοτικό Σχολείο Αιγείρας. 11:45 Θεατρικό παιχνίδι «Η αρκούδα του Πουατιέ» παιχνίδια με μπάλα και ζωγραφίζω τα Χριστούγεννα από την θεατρολόγο Άννα Γουρζή. 18:00 Μικροί και μεγάλοι ηθοποιοί εν δράσει. Το θεατρικό παιχνίδι ξεκινά και τίποτα δε μας σταματά. ΔΙΕΚ Αιγίου τμήμα βοηθός Βρεφονηπιοκόμων, υπεύθυνη εκπαιδευτές Αγγελοπούλου Μαρία Ηλιόπουλος Ηλίας. 20:00 Χορογραφία σύγχρονου και νεοκλασικού πάνω σε χριστουγεννιάτικες και ροκ μελωδίες. Σχολή Χορού «Ασπασία Πολυμενάκου».

Για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής: 10:30 Τα παιδιά αναμετριούνται σε μία ποικιλία αγωνιστικών παιχνιδιών. Παράλληλα στο εργαστήρι του ξωτικών κατασκευάζουμε χριστουγεννιάτικες δημιουργίες. 11:00 Το πιο όμορφο γράμμα για τον Άη Βασίλη της Μάρως Θεοδωράκη σε διασκευή από την παιδική θεατρική ομάδα Διακοπτού, υπεύθυνη θεατρολόγος Μαρία Αγγελοπούλου και την παιδική και νεανική χορωδία Αιγιαλείας υπεύθυνη μουσικός Μπέσσυ Νάσση. 5:30 Στο εργαστήρι των ξωτικών μαγικές δημιουργίες 2ο Γυμνάσιο Αιγίου. 6:00 «Μικροί τραγουδιστές μελοποιούν γνωστά ποιήματα και τα δίνουν σε μικρές ομάδες για να τα ερμηνεύσουν. Υπεύθυνη θεατρολόγος Άννα Γουρζή.

Ο φούρνος «πες αλεύρι» θα είναι εκεί με φρέσκα και μυρωδάτα κεράσματα για όλους. Στις 8:30 πάρτι με DJ με τους heavypins @ AKIKO.

Tην Κυριακή 17 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής: 10:30 τα ξωτικά του πάρκου περιμένουν τα παιδιά να ανταγωνιστούν σε μουσικά παιχνίδια, να χορέψουν και να εκφράσουν το ταλέντο τους στο τραγούδι δημιουργώντας ένα αξέχαστο μουσικό ξεφάντωμα γεμάτο χαρά και ρυθμό. 11:30 «Η μαγεία των Χριστουγέννων». Χορογραφίες και ρυθμική γυμναστική από το Nexus gym καθηγήτρια φυσικής αγωγής Theodora Vasileva. 18:30 Η σχολή χορού Denza con Fuerza παρουσιάζει επτά χριστουγεννιάτικες και μη χορογραφίες από μικρούς και μεγάλους. 17:00 Πολύκεντρο συνεδριακό κέντρο Νύχτα των Ευχών. Φωτίζουμε την πόλη με τις ευχές μας ο ουρανός γεμίζει με τη λάμψη των φαναριών. Εργαστήρια ζαχαροπλαστικής για τους μικρούς μας επισκέπτες κι άλλες μουσικές εκπλήξεις!

Στο Πάρκο στις 19:00 Η ομάδα μπαλέτου και η ομάδα σύγχρονου χορού της σχολής χορού Bella’s θα παρουσιάσουν ένα θέαμα έκπληξη για μικρούς και μεγάλους!

Σημειώνεται ότι το Πάρκο των Χριστουγέννων διοργανώνουν η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και ο δήμος Αιγιαλείας.

Συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου «Ο Αρίων», Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας και Νομικό Πρόσωπο Δήμου Αιγιαλείας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr