background img
banner
banner

Ποιοι θα παραβρεθούν στην αποψινή τιμητική εκδήλωση για τον Παναγιώτη Γιαννάκη

ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 7.30μμ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ”

Όλα είναι έτοιμα για τη σημερινή ξεχωριστή εκδήλωση προς τιμή του Παναγιώτη Γιαννάκη που θα πραγματοποιηθεί στο Αίγιο και συγκεκριμένα στο Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέκος Μέγαρης” και θα ξεκινήσει στις 19.30.

Ο Δήμος Αιγιαλείας θα τιμήσει για την μεγάλη του προσφορά έναν από τους θρύλους όλων των εποχών στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα και θέλει να δώσει στην όλη εκδήλωση την αίγλη και τη σημασία που αρμόζει σε μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχει αναδείξει το ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχοντας προσκαλέσει υψηλούς προσκεκλημένους από τον πολιτικό και αθλητικό χώρο.

Ανάμεσά τους όλοι οι βουλευτές του νομού Αχαΐας, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο “Νουρέγιεφ” του μπάσκετ (και συμπαίκτης του Γιαννάκη στην Εθνική), Κώστας Πετρόπουλος, η διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας, Αρχαιολόγος- Βυζαντινολόγος Δρ. Αναστασία Κουμούση, οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των πέντε ομάδων μπάσκετ της Αιγιάλειας κ.α. Η πρωτοβουλία για τη βράβευση ανήκει στον Πέτρο Δαδιώτη που συνδέεται με στενή φιλία χρόνων με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος θα έρθει στο Αίγιο με τον γνωστό δημοσιογράφο Βασίλη Σκουντή που θα παρουσιάσει την εκδήλωση και θα τον προλογίσει.

Μιλώντας στο Protionline.gr ο Πέτρος Δαδιώτης έκανε λόγο για τις συζητήσεις που έχει κάνει με τον Παναγιώτη Γιαννάκη Γιαννάκη για το Αίγιο και την Αιγιάλεια, όσες φορές τον έχει φιλοξενήσει στο σπίτι του στην Άβυθο αλλά και στα 12(!) all star games του ΝΒΑ που έχουν παρακολουθήσει μαζί.

“Πάντα η Αιγιάλεια ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων που κάναμε ακόμη κι όταν πηγαίναμε στις Η.Π.Α. και βλέπαμε μαζί τα all star games. Του είχα προτείνει να γίνει κάποια στιγμή αυτή η τιμητική εκδήλωση προς το πρόσωπό του και έφτασε η στιγμή για να γίνει πραγματικότητα”, τονίζει ο Πέτρος Δαδιώτης. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει μία μικρή δεξίωση στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr