background img
banner
banner

Εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Ο Δήμος Αιγιαλείας, στο πλαίσιο των δράσεών του, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων προκειμένου να στηρίξει πολίτες που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες, καθώς και δημότες που πρέπει να αντιμετωπίσουν έκτακτα γεγονότα της οικογένειάς τους ή αιφνίδιες προσωπικές καταστάσεις.

Η αιμοδοσία θα γίνει σε συνεργασία με τη Μονάδα Αιμοληψίας του Γ.Ν. Αιγίου καθώς επίσης με τη συνδρομή της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, ώρες 9.30 έως 13.30, στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων.

«Καλούμε όλους τους συνανθρώπους μας να δείξουν έμπρακτα την Αγάπη τους προσφέροντας ΑΙΜΑ – «Δώρο Ζωής», σημειώνεται πως οι εθελοντές πρέπει  να έχουν μαζί τους ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του Τμήματος Υγείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας: 2691026136. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, ας δείξουμε έμπρακτα την Αγάπη μας!», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, εκ μέρους της αντιδημάρχου Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής Διαμάντως Βασιλακοπούλου Καρτσωνάκη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr