background img
banner
banner

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Πέρασε με νίκη και από τη Ζάκυνθο η Ακράτα (55-57)

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ασταμάτητη δείχνει το τελευταίο διάστημα η Ακράτα που αφήνει πίσω της για τα καλά τις άσχημες εμφανίσεις που απέφεραν επτά συνεχόμενες ήττες. Σε εξ’ αναβολής αγώνα της Α2 ΕΣΚΑ-Η το μεσημέρι της Κυριακής στη Ζάκυνθο πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της με 57-55 επί της ΑΓΕΖέχοντας κορυφαίο σε απόδοση και πρώτο σκόρερ τον νεαρό Πετρόπουλο που πέτυχε 25 πόντους.

Η Ακράτα μπήκε πολύ δυνατά στο παρκέ και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 36-25, όπως και στο 30’ με 48-35. Στην τελευταία περίοδο οι νησιώτες επιχείρησαν την ολική ανατροπή με ένα συνολικό επιμέρους σκορ 20-9, που όμως δεν αποδείχτηκε ικανό να τους χαρίσει τη νίκη, με την Ακράτα να πανηγυρίζει το σπουδαίο διπλό.

Με Πήγασο στην Ακράτα

Για την τελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου την Τετάρτη, η Ακράτα φιλοξενεί στο κλειστό γυμναστήριο “Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος” τον Πήγασο Μπεγουλακίου με στόχο να διευρύνει τοι νικηφόρο σερί της και να ανέβει στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Η 13η αγωνιστική ξεκίνησε με δύο ματς το Σαββατοκύριακο. Ο πρωτοπόρος Διαγόρας το Σάββατο νίκησε εύκολα με 81-51 την ΑΓΕΖ και ο Προφήτης Ηλίας πέτυχε μεγάλη νίκη την Κυριακή στην Κεφαλλονιά με 57-59

Το πρόγραμμα της Τετάρτης

Ακράτα – Πήγασος (20.00)

Νίκη – Σείριος

Τρίτων – ΠΑΣ Ναυπάκτου

Πυρσός – Ίφιτος

Σκαγιοπούλειο – Αιγέας

Η βαθμολογία

Διαγόρας 25

Τρίτων 21

Πυρσός 20

Προφήτης Ηλίας 19

Κεφαλληνιακός 19

Ακράτα 17

Πήγασος 17

Σείριος 17

Αιγέας 16

Σκαγιοπούλειο 16

Νίκη 16

ΑΓΕΖ 16

Ίφιτος 13


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr