background img
banner
banner

Γάμος ομοφύλων και τεκνοθεσία

Το Σύνταγμα της Ελλάδας με το προοίμιό του, «Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος», υποχρεώνει την Ελληνική Βουλή να νομοθετεί πάντοτε σύμφωνα με τις επιταγές του ευαγγελίου. Το νομοσχέδιο περί γάμου ομοφύλων, που φέρνει εσπευσμένα η Κυβέρνηση προς ψήφιση, αντίκειται τόσο στην Αγία Γραφή όσο και στην Ιερά Παράδοση, οι οποίες έναν γάμο αναγνωρίζουν, την ευλογημένη ένωση του άνδρα και της γυναίκας. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους.

Εντύπωση προκαλεί η στάση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία δείχνει ιδιαίτερη σπουδή για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, παρόλο που…

1. Δεν υποχρεώνεται γι΄ αυτό από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

2. Δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι σημαντικότατο μέρος της ελληνικής κοινωνίας διαφωνεί.

3. Υπάρχουν έντονες αντιδράσεις ακόμα και μέσα στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας, τόσο από υπουργούς και βουλευτές, όσο και από απλά στελέχη και μέλη.

Παράλληλα, η απόφαση αυτή φανερώνει ξεκάθαρα τα πραγματικά σχέδια του κ.Μητσοτάκη για το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, κάτι για το οποίο εμείς στη ΝΙΚΗ δεν είχαμε καμία αμφιβολία. Σκοπός είναι να πληγεί η παραδοσιακή οικογένεια, κάτι που συμβαίνει ούτως ή άλλως με την αδράνεια που δείχνει η κυβέρνηση στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος και να ενισχυθεί κάθε άλλη μορφή σύζευξης που στρέφεται ενάντια σ’ αυτήν.

Η κ. Παναγιώτα Χατζηγιαννάκη, ιατρός, μέλος του Κινήματος «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά», επισημαίνει ότι: «Στην ομόφυλη ένωση λείπουν η βιολογική διαφορετικότητα και συμπληρωματικότητα, που οδηγούν στη δημιουργία παιδιών και οικογένειας με φυσικό τρόπο». Και συνεχίζει: «Εξάλλου στην ομόφυλη ένωση λείπει εκ προοιμίου είτε η ανδρική είτε η γυναικεία παρουσία. Είναι όμως απαραίτητη για τη ζωή του παιδιού η παρουσία και του πατέρα και της μητέρας, δηλαδή και του άντρα και της γυναίκας. Τα παιδιά έχουν ανάγκη και από τα δύο μοντέλα διαπαιδαγώγησης συγχρόνως, γιατί αυτά είναι συμπληρωματικά».

Για τη ΝΙΚΗ, μόνη αποδεκτή θεσμοθετημένη συμβίωση είναι ο γάμος μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Η παραδοσιακή πυρηνική οικογένεια χαλυβδώνει ισορροπημένους χαρακτήρες και ελευθερώνει τις παιδικές ψυχές. Το Ευαγγέλιο και οι Άγιοί μας, ο παγκόσμιος πολιτισμός, η ηθική και πνευματική μας συνείδηση, η φυσική βιολογία, οι αδέσμευτες από συμφέροντα κοινωνικές επιστήμες, το Σύνταγμα και ο νομικός μας πολιτισμός, λένε ακριβώς αυτό.

Η ΝΙΚΗ, η οποία είναι η φωνή της συνείδησης του ελληνικού λαού, θα είναι ανυποχώρητη στον αγώνα της να αποκαταστήσει το κύρος και να προστατεύσει την ιερότητα της παραδοσιακής οικογένειας.Για όλους τους παραπάνω λόγους δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα καταψηφίσουμε το νομοσχέδιο, όταν έλθει στη Βουλή.

Με εκτίμηση,
Σπυρίδων Τσιρώνης
Βουλευτής Αχαΐας
Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr