background img
banner
banner

Ενδιαφέρον σεμινάριο για τη χρήση αλυσοπρίονων

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «HUSQVARNA» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΑ

Την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Ασφαλής χρήση αλυσοπρίονου» στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου “Αλέκος Μεγάρης”.
Ήταν μία πρωτοβουλία της εταιρείας «Husqvarna» σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγιάλειας και της ΕΠΟΜΕΑ Αιγιαλείας.

Έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας έδειξαν στους παρευρισκόμενους τα σωστά μέτρα ασφαλείας και συντήρησης των αλυσοπρίονων καθώς και τα νέα μοντέλα της γκάμας αλυσοπρίονων Husqvarna.

Το «παρών» έδωσαν, εκτός από τους πολίτες που παρακολούθησαν το πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου, προσωπικό του Δήμου Αιγιαλείας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Φιλιππάτος και ο Αντιδήμαρχος Νίκος Καραΐσκος καθώς και μέλη της εθελοντικής ομάδας Αχαιός.

Εκτός από το σεμινάριο ασφαλούς χρήσης των εργαλείων, οι παρευρισκόμενοι είχαν τον χρόνο να δουν από μέλη της ομάδας των Επιλέκτων, πώς να αντιμετωπίσουν μία αιμορραγία από ενδεχόμενο τραυματισμό από τη χρήση Αλυσοπρίονων.

Το σεμινάριο έκλεισε με μια πολύ ωραία έκπληξη, καθώς η εταιρεία Husqvarna προχώρησε σε μια δωρεά αλυσοπρίονου προς την ΕΠΟΜΕΑ. ΄΄Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και πάνω απ’ όλα την οικογένεια Παπαθανασίου για την πρωτοβουλία της αυτή΄΄, αναφέρεται εκ μέρους της ΕΠΟΜΕΑ Αιγιαλείας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr