background img
banner
banner

Άσφαλτος στην οδό Βιτσίου!

ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Την… τιμητική της είχε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου η «κάτω πόλη», καθώς πραγματοποιήθηκε παρεμβάσεις που ήταν σε εκκρεμότητα, και οι οποίες αποσκοπούν στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων. Έτσι, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προχώρησε στις νέες διαγραμμίσεις οι οποίες δεν είχαν πραγματοποιηθεί μετά τον νέο ασφαλτοτάπητα στην οδό Κανελλοπούλου, διευκολύνοντας τη διέλευση πεζών κοντά στα φανάρια στη συμβολή της οδού με την Νικ. Πλαστήρα.

Σε ένα πολύ σημαντικό έργο προχώρησε ο δήμος Αιγιαλείας, στρώνοντας με άσφαλτο έναν δρόμο εντός κατοικημένης περιοχής που παρέμενε σε πολύ κακή κατάσταση. Πρόκειται για την οδό Βιτσίου που είναι παράλληλη της Νικ. Πλαστήρα και η οποία εξυπηρετεί πλήθος κόσμου καθημερινά. Μάλιστα, η βελτίωση του οδοστρώματος ήταν ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων και ικανοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο αντιδήμαρχος Έργων Βασίλης Χριστόπουλος έκανε λόγο για καθημερινές παρεμβάσεις με σκοπό την αναβάθμιση της καθημερινότητας του πολίτη, ενημερώνοντας πως ο νέος ασφαλτοτάπητας στη οδό Βιτσίου στο Άιγιο – περιοχή Συνοικισμός – έγινε μέσω εργολαβίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου ενώ αναφέρθηκε και στη διαγράμμιση στην οδό Κανελλοπούλου από την ΠΔΕ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr