background img
banner
banner

Εργοτάξιο η οδός Κλ. Οικονόμου

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΒΑΛΦΟΥΡ

Μέχρι να πέσει ο ήλιος εργάζονταν το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου  τα τεχνικά συνεργεία της ανάπλασης της Τρίγωνης Πλατείας. Το τελευταίο τμήμα του έργου αφορά ανάπλαση στην οδό Κλεομένους Οικονόμου και είναι και το πιο… θορυβώδες, αφού «κόβει στη μέση» την πιο κεντρική αρτηρία του κέντρου της πόλης. Μάλιστα, στη θέα του σπασμένου οδοστρώματος κάποιοι τρόμαξαν το πρωί της Τετάρτης, ωστόσο εργολάβος και δήμος διαβεβαιώνουν πως θα «φουλάρουν μηχανές» ώστε οι εργασίες στο τμήμα να ολοκληρωθούν το συντομότερο, με την όσο το δυνατόν μικρότερη όχληση.

Για τις εργασίες στο εν λόγω τμήμα ισχύουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν τεθεί σε εφαρμογή και στο προηγούμενο τμήμα της Ασ. Φωτήλα. Προβλέπεται συνέχιση της διακοπής της κυκλοφορίας επί της οδού Κλεομένους Οικονόμου από την συμβολή με την Ασημάκη Φωτήλα έως τη συμβολή με Βάλφουρ για να ολοκληρωθούν οι εργασίες και σε αυτό το τμήμα του δρόμου. Αντί της Κλεομένους Οικονόμου προβλέπεται η ίδια εκτροπή της κυκλοφορίας από παρακείμενες οδούς όπως και στην προηγούμενη φάση.

Είναι βέβαιο ότι οι παραπάνω ρυθμίσεις θα δυσκολέψουν την κίνηση στο κεντρικό αυτό σημείο ωστόσο είναι προσωρινές και στοχεύουν στην ολοκλήρωση του έργου που θα καταστήσει το κέντρο ελκυστικό και λειτουργικό…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr