background img
banner
banner

Ο Σύλλογος Αιγιωτών Νέας Υόρκης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Σε μία πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση γεμάτη μουσική, χορό, διασκέδαση, φαγητό, ποτό και πάνω από όλα, φίλους και οικογένειες ο ο Σύλλογος Αιγιωτών Νέας Υόρκης “Βοστίτσα” έκοψε στην Αστόρια την Πρωτοχρονιάτικη πίττα του. Η αίθουσα του “Minos Syllogos Kreton” ήταν γεμάτη από περίπου 150 άτομα που αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος με την πρόεδρο και το Δ.Σ. να στέλνουν τις ευχές τους για ευτυχισμένο 2024 με υγεία και ευημερία!

Ο σπουδαίος Αιγιώτης καλλιτέχνης Γιώργος Κουνάβης με την ορχήστρα του “απογείωσε” το κέφι ενώ πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος με πολλά δώρα.

Ο Σύλλογος Αιγιωτών Νέας Υόρκης “ Βοστίτσα” (MUTUAL SOCIETY AIGIOTON “VOSTITSA” OF NY) ιδρύθηκε το 1980 και αριθμεί σήμερα περίπου 100 μέλη, αριθμός που συνεχώς αυξάνεται.
Πρόεδρος είναι η Διονυσία Τσίκνα, Α΄ Αντιπρόεδρος ο Στρατής Μαστροκυράκος, Β΄ Αντιπρόεδρος η Χρυσούλα Βασιλικός, Γεν. Γραμματέας η Μαρία Τσίκνα, Ταμίας η Βούλα Δημητριάδη – Πατηράκη, Ειδική Γραμματέας η Μαρία Παπαγιαννάκη, Οργανωτικός Υπεύθυνος ο Μιχάλης Βλάσσης και Δημόσιες Σχέσεις ο Χρήστος Μαστροκυριάκος.
Σύμβουλοι: Κατερίνα Γερολυμάτου, Μαρία Ανδριανού, Αγγελική Κούφαλης, Άννα Ρούμπου και Αθανάσιος Τσίκνας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr