background img
banner
banner

Πολύ κοντά στον ακραίο επιθετικό Ανδρέα Τσίπρα

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ  ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ Ο ΠΙΣΠΑΣ

Ο Σωτήρης Πίσπας ήταν το νέο πρόσωπο στην προπόνηση της Τετάρτης του Παναιγιάλειου. Ο 28χρονος επιθετικός δηλώνει αποφασισμένος να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις τον ιστορικό Σύλλογο του Παναιγιάλειου και ανυπομονεί να λάβει μέρος στα επίσημα παιχνίδια.

Απουσίαζε δικαιολογημένα ο Μάνος Κραγιόπουλος, ο οποίος δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι στο Μεσολόγγι, αφού έχει συμπληρώσει κάρτες, όπως επίσης και ο Θάνος Φωκαΐδης.
Στο βασικό σχήμα αναμένεται και ο Γιώργος Τακίδης, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στην πρώτη του συμμετοχή με την μελανόλευκη απέναντι στην Εράνη.

Πλουραλισμός στην επίθεση

Η απόκτηση του Σωτήρη Πίσπα, με την επιστροφή του Παύλου Λιάτου ύστερα από τον μακροχρόνιο τραυματισμό του, προσφέρουν αρκετές και ιδανικές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι για τον προπονητή Νίκο Μανούρα.

Συνεχίζονται οι προσθήκες

Πολύ πιθανόν στη σημερινή προπόνηση της Παρασκευής να συμμετέχουν νέα πρόσωπα. Ήδη οι επαφές με τον 30χρονο ακραίο επιθετικό Ανδρέα Τσίπρα (φωτο) είναι προχωρημένες και μοιάζει να απομένουν τα διαδικαστικά για να υπογράψει στον Παναιγιάλειο.

Ο Τσίπρας έπαιζε στον ΑΟ Υπάτου, έλυσε τη συνεργασία του με τους Βοιωτούς και βλέπει τον Παναιγιάλειο σαν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Μεταξύ άλλων αγωνιστεί σε Εθνικό Αστέρα, Φωκικό, Πανερυθραϊκό, Καλλιθέα, Ηρακλή, Τρίκαλα, Ρόδο, Αστέρα Βλαχιώτη, Πανιώνιο, ΑΟ Υπάτου.
Φέτος έπαιξε σε 11 ματς πετυχαίνοντας 1 γκολ, ενώ και σε δυο αγώνες για το Κυπελλου Ελλάδας όπου σημείωσε επίσης 1 τέρμα.
Ο Τσίπρας μετράει 100 συμμετοχές σε επίπεδο superleague 2 ενώ στην Γ’ Εθνική έχει αγωνιστεί σε 70 ματς.

Στα μέτρα του Παναιγιάλειου το παιχνίδι στο Μεσολόγγι

Χωρίς νίκη παραμένει η ουραγός ΑΕ Μεσολογγίου, που μετρά τρεις βαθμούς από τρεις εντός έδρας ισοπαλίες. Δύσκολα θα πάρει κάτι θετικό από τον Παναιγιάλειο, που βλέπει το συγκεκριμένο παιχνίδι ως αρχή μιας αντεπίθεσης με το ξεκίνημα του β΄ γύρου, αλλά και το βατό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ο Χουλιάρας (Πρέβεζας / Λευκάδας) σφυρίζει Μεσολόγγι – Παναιγιάλειος στο Στάδιο Αιτωλικού

Ο διαιτητής Δημήτρης Χουλιάρας από τον Σύνδεσμο Πρέβεζας / Λευκάδας ορίστηκε να διευθύνει την συνάντηση Μεσολόγγι – Παναιγιάλειος που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Αιτωλικού.
Από τον Σύνδεσμο Ηλείας οι δυο βοηθοί του: Γιώργος Καραμέρος και Ελευθέριος Ντάβαρης.

Σε διαφορετικές ώρες τα …μισά παιχνίδια

Τα τέσσερα από τα εννέα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής δεν έχουν τις 3μμ σαν ώρα εκκίνησης.
Στις 11:00 Ερμιονίδα – Μύκονος, στις 12:00 Εράνη – ΑΟ Πυλίου. Στις 13:30 το νησιώτικο ντέρμπι ΑΕΡ Αφάντου – Ελλάς Σύρου και στις 14:00 το ντέρμπι κορυφής Κόρινθος – Ρόδος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr