background img
banner
banner

Έρχεται το μεγαλύτερο show νυφικών στην Β. Πελοπόννησο από 12-25 Φεβρουαρίου στο νυφικό σαλόνι Βαρβίας

Τα διάσημα νυφικά φορέματα του παγκοσμίου φήμης Ελληνοαμερικανού σχεδιαστή Alexis Georgio, φέρνει στο Αίγιο ο Οίκος Γάμου Βαρβίας Collection, δίνοντας την ευκαιρία στις μέλλουσες νύφες που αναζητούν κάτι ιδιαίτερο , να ξεχωρίσουν ντυμένες με ένα από τα μοναδικά νυφικά της νέας collection 2024 που έχουν ήδη καταφθάσει από την Νέα Υόρκη και σίγουρα δεν θα έχετε ξανασυναντήσει !

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους, η διακόσμηση με χάντρες υψηλής ποιότητας καθώς και ημιπολύτιμους λίθους,τα κομψά και εκλεπτυσμένα σχέδιά του με περίπλοκες λεπτομέρειες, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας όπως δαντέλα, τούλι και μετάξι.

Μάλιστα η συλλογή θα είναι τόσο μεγάλη που θα καλύψει κάθε βαλάντιο ,αλλά και όλες τις μόδες και γούστα!

Όμως η επίδειξη δεν σταματά εδώ αφού θα βρείτε επίσης πολυτελή και in fashion μεταξωτά βραδινά φορέματα ενώ την ερχόμενη Παρασκευή16,Σάββατο 17 , Κυριακή 18 αλλά και Παρασκευή 23 Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Φεβρουαρίου η δοκιμή θα γίνεται με την βοήθεια και τις συμβουλές του ίδιου του σχεδιαστή που θα έρθει στο Αίγιο για το show από την Νέα Υόρκη!

Μάλιστα, οι ενδιαφερόμενες καλούνται να κλείσουν έγκαιρα το ραντεβού τους (Ερμού 34, 26910 28515 – Κιν.: 6932509491) ούτως ώστε να είναι παρούσες στο πιο σημαντικό «ραντεβού» πριν τον γάμο τους. Οι δοκιμές θα πραγματοποιούνται καθημερινά από 9 το πρωί έως 10 το βράδυ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr