background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Έμεινε ζωντανή στα Προσφυγικά η Αιγείρα / Ακράτα 1-1 με το Πάτραι

ΉΤΤΕΣ ΓΙΑ ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Σε ένα παιχνίδι που του ταίριαζε καλύτερα η ισοπαλία, η Αιγείρα / Ακράτα πήγε να κάνει την υπέρβαση στα Προσφυγικά. Προηγήθηκε με την κεφαλιά του Μαγγίνα στο 36΄ μετά την εκτέλεση φάουλ του Μαχαίρα και έχασε ευκαιρία να κλέψει το παιχνίδι στο 95΄, όταν βγήκε στην κόντρα ο νεαρός Λέση και βιάστηκε να πλασάρει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ είχε χρόνο να στοπάρει και να σουτάρει.

Ο ΑΠΣ Πάτραι ξεκίνησε καλύτερα τα δυο ημίχρονα και πίεσε στο τελευταίο 20λεπτο, όταν η Αιγείρα / Ακράτα γύρισε πίσω να κρατήσει το προβάδισμα.

Πλέον επικίνδυνος στην επίθεση για τους γηπεδούχους ο Γαβριήλ, ο οποίος είχε δοκάρι στο α΄ και β΄ ημίχρονο, είχε και το εξαιρετικό γκολ της ισοφάρισης 1-1 στο 86΄.

Η Αιγείρα / Ακράτα επίσης είχε δοκάρι στο α΄ ημίχρονο σε σέντρα σουτ του Κυρίκου, ενώ διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Αλέξανδρο Φωκά για μαρκάρισμα πάνω στον Καραχάλιο στην περιοχή του Πάτραι.

Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης (87΄ Αλέφαντος), Οικονόμου, Μαγγίνας, Καραχάλιος, Μαχαίρας, Κουτρόπουλος, Τσεκούρας (75΄ Γ. Σταυρόπουλος), Κυρίκος (90΄ Λέση), Δ. Μητρόπουλος, Ροδόπουλος

Κεραυνός – ΑΕ Καλαβρύτων 5-0

Με επιλογές ανάγκης πήγε στο γήπεδο «Κάνιστρας» η ΑΕ Καλαβρύτων, η χιονόπτωση στα Καλάβρυτα δεν επέτρεψε στην ομάδα του Κωστή Βλάχου να προετοιμαστεί κατάλληλα, όμως είχε καλή παρουσία περισσότερο στο α΄ ημίχρονο πριν ακολουθήσει η κόπωση.

Οι αλλαγές για τον Κωστή Βλάχο ήσαν στα τελευταία λεπτά, δίνοντας ευκαιρία στον νεαρό Ταφάνι να κάνει την παρθενική του συμμετοχή στην Α΄ κατηγορία. Τον συνόδεψε ο Κώστας Δαφαλιάς, ενώ αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Γιώργος Τσαβαλάς.

Ο Κεραυνός όπως αναμενόταν πήρε τη νίκη, σκοράροντας δυο φορές στο α΄ ημίχρονο με Ντόμα, Φλωρόπουλο, ενώ είχε άλλα τρία γκολ στο υπόλοιπο μισό του αγώνα με τους: Αγγελή, Βερβίτα, Τσεγγενέ.

ΑΕ Καλαβρύτων: Ναβροζίδης, Μπαχάς, Ντολάνι, Σκιαδάς, Ιωάννου, Αλεξόπουλος, Μητρόπουλος, Θεοτοκάτος (85΄ Κ. Δαφαλιάς), Ρετζίνο, Σαλάι (85΄ Ταφάνι), Γ. Τσαβαλάς (80΄ λ.τ. Παπαδόπουλος)

Θύελλα Αιγίου – Πήγασος 0-5

Βαριά ήττα 0-5 γνώρισε στο γήπεδο Πλαστήρα η Θύελλα Αιγίου από τον Πήγασο, χωρίς τουλάχιστον να καταφέρει να εκμεταλλευτεί κάποιες δικές της ευκαιρίες, ώστε να μειώσει την έκταση του σκορ. Περισσότερο στο β΄ ημίχρονο, όταν η ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου ανέβασε την απόδοσή της.

Άλλο ένα χατ τρικ για τον Αποσκίτη, ενώ τα άλλα δυο γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσαν οι: Παπαδημητρακόπουλος (η μπάλα εδώ άλλαξε πορεία από την παρέμβαση του Διαμαντόπουλου και θα μπορούσε να θεωρηθεί αυτογκόλ) και Δημητρόπουλος.

Θύελλα Αιγίου: Μεντζελόπουλος, Ράμμος (75΄ Γιαννούλης), Ριτσινιάς (46΄ Αγγ. Σωτηρόπουλος), Μακρυγιαννάκης, Αν. Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Αποστολόπουλος, Μυλωνάς, Κουνάβης, Τσέλα, Γκοτσόπουλος

Ο Αρης 1-0 στο ντέρμπι τον Εθνικό

Με τον μόνιμο σκόρερ του Γιάννη Σπανό, ο Αρης Πατρών ήταν καλύτερος και πήρε τη νίκη 1-0 από τον Εθνικό, στην κοινή έδρα των Προσφυγικών.

Η ήττα αυτή φέρνει αρκετά πίσω τον Εθνικό που μόνο σε ειδικές περιπτώσεις αποτελεσμάτων θα καταφέρει να πιάσει θέση στην πρώτη 4άδα.

Εύκολα και απλά η Νίκη Προαστείου επικράτησε 3-0 του Δαβουρλή και διατηρήθηκε στην 2η θέση, πριν τα ντέρμπι που την περιμένουν στη συνέχεια με Αρη, Κεραυνό και Πάτραι!!

Ο Αχαϊκός είχε το υπέρ του 3-1 στο α΄ ημίχρονο απέναντι στον Αετό στο Ρίο. Οι γηπεδούχοι μείωσαν 2-3 με εκπληκτικό φάουλ – γκολ του Φουρφουρή, αποβλήθηκε όμως στη συνέχεια (70΄) ο Κατσιούρας που είχε το πρώτο γκολ του Ρίου και έγιναν πιο δύσκολα τα πράγματα στη συνέχεια για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Συνεχίζει το πάρτι στον 1ο όμιλο ο Γκάτσης

Σκοράρει κατά «ριπάς» ο Βαγγέλης Γκάτσης, που είχε 4 γκολ στο παιχνίδι του Ατρόμητου με την Δόξα Νιφορεΐκων, έχοντας παράλληλα και τις ασίστ στα άλλα δυο γκολ που πέτυχαν οι: Κωστής και Σμυρλής.

Πλέον ο πρώην μελανόλευκος έφτασε στα 32 γκολ και προηγείται με απόσταση από τους διώκτες του.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr