background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δοκιμάζεται στα Προσφυγικά η Αιγείρα / Ακράτα με το Πάτραι

ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ – ΠΗΓΑΣΟΣ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Πέρασε νικηφόρα το ντέρμπι με τον Κεραυνό η Αιγείρα / Ακράτα και παραμένει στα δύσκολα έχοντας το Σάββατο πάρα πολύ δύσκολη αποστολή στα Προσφυγικά με το Πάτραι.
Ο στόχος για την κατάληψη μια θέση στην πρώτη τετράδα επιτάσσει την κατάκτηση θετικού αποτελέσματος και ει δυνατόν τη νίκη. Χωρίς προβλήματα η ομάδα του Φίλιππου Σχοινά πάει να δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα.

Ένα θετικό αποτέλεσμα θα διεκδικήσει για μια ακόμα πολλοστή φορά η Θύελλα αγωνιζόμενη στο γήπεδο Πλαστήρα κόντρα στον Πήγασο.
Στο Κάνιστρας ο Κεραυνός έχοντας το σχεδόν απόλυτο νικών, περιμένει τα Καλάβρυτα να συνεχίσει το σερί του. Ανεβασμένη στα τελευταία παιχνίδια η φιλοξενούμενη ομάδα του Κωστή Βλάχου, θα παλέψει για το καλύτερο.

Αρης – Εθνικός το ντέρμπι

Στην κοινή έδρα των Προσφυγικών θα διεξαχθεί το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής με τον τυπικά γηπεδούχο και πρωτοπόρο Αρη, να ζητά την άτυπη ρεβάνς από την ισοπαλία 1-1 του α΄ γύρου.
Η Νίκη Προαστείου μετά την πρόκρισή της στο κύπελλο με τη νίκη της την Τετάρτη στη Ροδιά (1-0 τον Απόλλωνα), ετοιμάζεται να συνεχίσει τις επιτυχίες και στο πρωτάθλημα, κάτι αναμενόμενο αφού υποδέχεται τον Δαβουρλή.
Στο Ρίο ο ουραγός Αετός θα φιλοξενήσει τον Αχαϊκό, ελπίζοντας ότι η μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά δεν θα σταθεί εμπόδιο για ένα θετικό αποτέλεσμα.

19η αγωνιστική
Σάββατο 03/03 -15:00
Πάτραι – Αιγείρα/Ακράτα: Φωκάς
Θύελλα – Πήγασος: Οικονόμου
Κεραυνός – Καλάβρυτα: Γκοτσόπουλος
Νίκη Πρ. – Δαβουρλής: Ζήκος
Αετός Ρίου – Αχαϊκός: Βαβαρούτας
18:00 Άρης Π. – Εθνικός Π.: Χρονάς


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr