background img
banner
banner

Για τις Ψηφιακές Τεχνολογίες η ημερίδα Επιχειρηματικής Ανακάλυψης

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΈΞΥΠΝΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ 2021-2027

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει την πρώτη ημερίδα Επιχειρηματικής Ανακάλυψης στο πλαίσιο της εξειδίκευσης της Εθνικής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) στην Δυτική Ελλάδα, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 9:30 το πρωί, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Αριστοτέλους 18), στην Πάτρα.

Η θεματική ημερίδα αφορά τις Ψηφιακές Τεχνολογίες και εξειδικεύει σε κρίσιμους τομείς όπως Βιομηχανία-Εμπόριο-Εφοδιαστική Αλυσίδα, Πολιτισμό-Τουρισμό, λοιπές ψηφιακές τεχνολογικές εφαρμογές (π.χ. Υγεία, εκπαίδευση, ενέργεια, Δημόσια Διοίκηση).

Η Διαδικασία Επιχειρηματικής Ανακάλυψης έχει χαρακτήρα διαβούλευσης με στόχο την αποτύπωση και τεκμηρίωση της δυναμικής που εμφανίζουν συγκεκριμένοι κλάδοι οικονομικής δραστηριότητας στην Δυτική Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς, επιχειρήσεις, Οργανισμοί Έρευνας και Διάδοσης Γνώσης καθώς και μεμονωμένοι πολίτες προκειμένου να συμμετέχουν μπορούν να εγγραφούν μέσω του συνδέσμου dytikiellada.gr/ris3wg_edp_ict_27-2-2024.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής τους έχουν τη δυνατότητα να προτείνουν συγκεκριμένα ερευνητικά/καινοτομικά θέματα/έργα, για τα οποία εκτιμούν ότι θα προωθήσουν την οικονομική δραστηριότητα και την προοπτική ανάπτυξης των Ψηφιακών Τεχνολογιών στη Δυτική Ελλάδα.

Θα ακολουθήσει την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου και ώρα 9:30 π.μ. θεματική ημερίδα για την Αγροδιατροφή (dytikiellada.gr/ris3wg_edp_agro_29-2-2024)


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr