background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Αγωνία στην κορυφή πριν τα ντέρμπι

«ΔΙΠΛΟ» ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Η Κόρινθος εξακολουθεί να κρατά την πρωτιά στον 3ο όμιλο και θα μείνει εκεί ακόμα κι αν ηττηθεί την επόμενη αγωνιστική στην Βάρη από τον Αστέρα. Αν συμβεί αυτό θα δώσει το δικαίωμα στους διώκτες της να πλησιάσουν σε περίπτωση που από την πλευρά τους φέρουν θετικό αποτέλεσμα.

2η εκτός έδρας επιτυχία στον β΄ γύρο

Μόνο μια νίκη εκτός έδρας είχε στον α΄ γύρο ο Παναιγιάλειος, που ήταν και με ανατροπή 3-2 στην Ελευσίνα. Αυτή τη φορά δεν έκανε λάθος να αφήσει δικούς του βαθμούς σε άλλη έδρα. Είχε πίστη στις δυνατότητές του, σε καλή μέρα κάποια από τα ατού του και έφυγε με το τρίποντο από το Πυλί της Κω. Μαζί με το «διπλό» στο Μεσολόγγι συμπλήρωσε τρεις νίκες και έπεται συνέχεια.

Πιο δυνατός ο Παναιγιάλειος με την Ρόδο

Επιστρέφει από τιμωρία ο Τσίπρας, λογικά ο Κίτος που αποχώρησε από το Πυλί τραυματίας θα είναι σε θέση να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση. Κανείς δεν συμπλήρωσε κάρτες την προηγούμενη αγωνιστική και περιμένουμε την εξέλιξη της κατάστασης του τραυματία Κοντοχρήστου, διαφορετικά μπορεί να δούμε ένα σχήμα όπως στην Κω. Δηλαδή στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Φλώρος και το «τρεχαντήρι» ο Λουκάς να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην μεσαία γραμμή.

Ρεπό χθες από σήμερα Τρίτη η προετοιμασία

Το ταξίδι και η κουραστική επιστροφή των μελανόλευκων από την Κω, άλλαξε το συνηθισμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων. Δεν έγινε προπόνηση την Δευτέρα, δεν θα έχουμε όμως και το συνηθισμένο ρεπό της Τρίτης. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Ρόδο θα ακολουθήσει καθημερινό πρόγραμμα μέχρι και το πρωί του Σαββάτου.

Πάλη σώμα με σώμα στην 22η αγωνιστική

Είναι τρεις ομάδες που ακολουθούν από την δεύτερη θέση την Κόρινθο με τις δυο να παίζουν μεταξύ τους στην Αβυθο. Ο Παναιγιάλειος θα φιλοξενήσει την «συγκάτοικό» του στους 41 βαθμούς Ρόδο, ενώ η 3η της παρέας Θύελλα Ραφήνα θα πάει να δοκιμαστεί στο νησί της Ρόδου με τον Ιάλυσο.
Όχι πως ο Παναργειακός δεν θα έχει δύσκολο έργο στο γήπεδο της Βουλιαγμένης κόντρα στην Μαρκό.

Καλές οι τεσσάρες, τώρα τι γίνεται

Κόρινθος, Ρόδος και Παναργειακός έπαιξαν στην έδρα της την προηγούμενη 21η αγωνιστική, μοιράζοντας «τεσσάρες» σε ΑΕΡ Αφάντου, Ερμιονίδα και Ιάλυσο αντίστοιχα.
Μόνο η Θύελλα Ραφήνας δεν κατάφερε να πάρει τρίποντο, τελειώνοντας χωρίς γκολ (0-0) το γειτονικό ντέρμπι με τον Αστέρα Βάρης.
Η επόμενη Κυριακή ανεβάζει ψηλά τον βαθμό δυσκολίας σε όλους του πρωτοπόρους, θα σημάνει ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα και αν υπάρξουν κερδισμένοι θα έχουν σημειώσει σημαντικό βήμα για την κορυφή.

Παραμένει στο κόλπο και η Ελλάς Σύρου

Εύκολα η Ελλάς Σύρου ξεπέρασε το εμπόδιο της Μαρκό στην έδρα της και επιμένει να …παρενοχλεί τους πρωτοπόρους, διεκδικώντας κάτι περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια. Ισοβαθμεί στην 6η θέση με τον Αστέρα Βάρη και μπορεί να βγει κερδισμένη αν επικρατήσει στα Μέγαρα του Βύζαντα.

Ανεβαίνει η Μύκονος υποχωρεί ο ΠΑΟ Βάρδας

Η Μύκονος είχε την καθαρή νίκη 3-0 κόντρα στον Βύζαντα. Εκτός από την αγωνιστική της βελτίωση υπολογίζει και το εξ’ αναβολής παιχνίδι στην έδρα της με την Μαρκό στις 14/02 για να απομακρυνθεί από την ζώνη υποβιβασμού.

Αντίθετα τα πράγματα δεν είναι καλά για τον ΠΑΟ Βάρδας που δεν έπεισε παρά τη νίκη του 1-0 στο 90΄ σε βάρος της ουραγού και χωρίς νίκη ΑΕ Μεσολογγίου. Μάλιστα χρειάστηκε για μια ακόμα φορά να «καθαρίσει» το παιχνίδι ο Νιφορόπουλος, ο οποίος προστέθηκε στην Βάρδα τον Γενάρη από τον Πανμοβριακό Ριόλου.

Η ΑΕΡ Αφάντου που έχει πάλι εκτός έδρας παιχνίδι (με την Εράνη), θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση αν της αφαιρεθούν και βαθμοί από την φασαρία που ακολούθησε στην έδρα της, στο παιχνίδι με την Θύελλα Ραφήνας.

Κάτι τέτοιο παρακαλάνε τα σωματεία που βρίσκονται στο όριο πάνω και κάτω από την κόκκινη γραμμή στη ζώνη κινδύνου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr