background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Παρέδωσε μάθημα φιλοξενίας ο Παναιγιάλειος

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ

Πολύ είχε πειράξει την Ρόδο στον α΄ γύρο, το ισόπαλο 1-1 που πήρε στο νησί ο Παναιγιάλειος. Απόδειξη η επίθεση που σημειώθηκε στην μελανόλευκη αποστολή στο φινάλε του αγώνα, με χαρακτηριστικό τον τραυματισμό στο πρόσωπο του γενικού αρχηγού Γιάννη Γεωργιάδη.

Μπορεί οι «Ροδίτες» να φοβόντουσαν τα χειρότερα, μπορεί να είχαν επισημάνει στην Αστυνομία που γέμισε άνδρες της το γήπεδο για πιθανά σοβαρά επεισόδια, όμως τίποτα απ’ αυτά δεν συνέβη.

Αν και αυτή τη φορά ο γηπεδούχος Παναιγιάλειος δεν πήρε ούτε βαθμό, δεν έγινε κάποια απόπειρα εναντίον κανενός, δεν έπεσε κανένα αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο και τα πέριξ αυτού.
Μια ευχάριστη έκπληξη για το σωματείο της Ρόδου που μέσα σε ένα φανατικό κοινό, πήραν δείγμα φιλοξενίας από γηπεδούχους, παρά την πίκρα της ήττας.

Η ανακοίνωση της Ρόδου: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Παναιγιαλείου για την φιλοξενία και να ζητήσουμε συγνώμη για ό,τι συνέβη στον πρώτο γύρο στην Ρόδο, καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές διότι δεν μας αντιπροσωπεύουν σαν σωματείο».

Σε νέα ημερομηνία ορίστηκε το παιχνίδι Μύκονος – Μαρκό

Εκείνο που παραμένει σταθερό στην εξ’ αναβολής συνάντηση ανάμεσα στην ΑΕ Μυκόνου και την Μαρκό, είναι μόνο η ώρα έναρξης 13:45.

Το ορισμένο παιχνίδι για την 19η αγωνιστική πήρε εκ νέου αναβολή στην αναβολή για τις 21/02 και φυσικά μέχρι τότε πολλά θα έχουν αλλάξει. Όπως οι συνθέσεις των δυο ομάδων από τραυματισμούς και τιμωρίες, η αλλαγή βαθμολογικής θέσης και ψυχολογίας από αυτά που τους άφησαν οι τελευταίες αγωνιστικές.

Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά θα γίνει κανονικά το παιχνίδι την επόμενη Τετάρτη, για να λάβουν έτσι τα μέτρα τους και οι ομάδες που διατρέχουν κίνδυνο υποβιβασμού πάνω και κάτω από την ζώνη υποβιβασμού.

Σάββατο ΑΕΡ Αφάντου – Μεσολόγγι -Ο Κορίνθιος Κεφιλής στην Βάρδα

ΠΑΟΒ – Παναιγιάλειος
Από την Κορινθία ορίστηκε το διαιτητικό «τρίο» στο παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟ Βάρδας και τον Παναιγιάλειο. Διαιτητής ο Αθανάσιος Κεφιλής (είχε σφυρίξει και το παιχνίδι Παναιγιάλειος – Μεσολόγγι) και βοηθοί του οι: Αθανάσιος Κλεπετσάνης και Αγγελος Οικονόμου.
Μια μέρα νωρίτερα ορίστηκε το παιχνίδι ΑΕΡ Αφάντου – Μεσολόγγι
Με εξαίρεση το παιχνίδι Ρόδος – ΑΟ Πυλίου που ξεκινά στις 13:30, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της Κυριακής αρχίζουν στις 15:00

23η αγωνιστική – Οι διαιτητές

Σάββατο 17/02 -13:00
ΑΕΡ Αφάντου – Μεσολόγγι: Κελεκίδης (Αθήνας)
Κυριακή 18/02 -15:00
ΠΑΟ Βάρδας – Παναιγιάλειος: Κεφιλής (Κορίνθου)
Κόρινθος – Ιάλυσος: Πετρόπουλος (Αχαΐας)
Θύελλα Ραφήνας – Μαρκό: Δημαράκης (Δωδεκανήσου)
Εράνη – Αστέρας Βάρης: Κουρτέσης (Αρκαδίας)
Μύκονος – Ελλάς Σύρου: Ψαρίδης (Αθήνας)
Παναργειακός – Βύζας: Γουρέλης (Αθήνας)
Πανελευσινιακός – Ερμιονίδα: Κυριακίδης (Λασιθίου)
13:30 Ρόδος – ΑΟ Πυλίου: Τουλούμης (Εύβοιας)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr