background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Πρώτα το ντέρμπι μετά η πίτα

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 15:00 ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΡΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΒΥΘΟ

Με εξαίρεση τον τραυματία Χρήστο Κοντοχρήστο, όλο το υπόλοιπο έμψυχο υλικό του Παναιγιάλειου, βρίσκεται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο προπονητής Νίκος Μανούρας μέσα από το υπόλοιπο πρόγραμμα των προπονήσεων που ολοκληρώνονται το πρωί του Σαββάτου, θα έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στο σπουδαίο ντέρμπι με αντίπαλο την Ρόδο.

Σημαντικό είναι ότι επιστρέφει ο Ανδρέας Τσίπρας και πως ο Σταύρος Κίτος που έγινε αναγκαστική αλλαγή στην Κω, ξεπέρασε γρήγορα τον τραυματισμό του και υπολογίζεται στο ντέρμπι της Κυριακής.

Από σερί τριών νικών έρχεται η Ρόδος

Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες, τις οποίες θέλει να τις συνεχίσει και στο ντέρμπι απέναντι στον Παναιγιάλειο, ο οποίος με τη σειρά του καλοβλέπει μια 6η συνεχόμενη νίκη. Η αποχώρηση του Λόρι Κέρι μέχρι τώρα δεν φαίνεται να επηρεάζει τους φιλοξενούμενους, που βρήκαν τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Μπαρμπαρούση. Ο επιθετικός της Ρόδου έφτασε στα 12 γκολ, διεκδικώντας μάλιστα την πρωτιά στους σκόρερς από τον μελανόλευκο Βαγγέλη Μακρή.

Αλλάζει η ημερομηνία για την κοπή της πίτας

Από το ΔΣ του Παναιγιάλειου αποφασίστηκε να δοθεί αναβολή στην ημερομηνία κοπής της πίτας, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο.
Προτιμήθηκε να μην πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση πριν από ένα σπουδαίο ντέρμπι όπως είναι αυτό με την Ρόδο.
Ακόμα από την θέση της η διοίκηση θέλει την κοπή της πίτας σε μια πιο επίσημη τελετή, σε οτιδήποτε μπορεί να αφορά την προσέγγιση προς την τελειότητα, όπως άλλωστε ταιριάζει σε ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Παναιγιάλειος.

Έρχεται τιμωρία για την ΑΕΡ Αφάντου

Η πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας της ΕΠΟ για τις δυσάρεστες και αντιαθλητικές εικόνες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι της ΑΕΡ Αφάντου κατά της αποστολής της Θύελλας Ραφήνας, θα επιφέρουν τιμωρία στο σωματείο της Ρόδου.

Το κατηγορητήριο γίνεται βαρύτερο με την είσοδο των φιλάθλων αλλά και ποδοσφαιριστών ακόμα που πήραν μέρος στο «ντου» που έγινε σε βάρος της Ραφήνας, που από την πλευρά της αναφέρει τον τραυματισμό δυο ποδοσφαιριστών της.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο της άσκησης δίωξης: «Με την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών της Ραφήνας προς τα αποδυτήρια, εισήλθαν οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας, τραυματίζοντας εξ’ αυτών τους ποδοσφαιριστές Γεώργιο Φλώρο και Κωνσταντίνο Αγγελή, προκαλώντας στον ανωτέρω οίδημα (πρήξιμο).»

Σύμφωνα με τα ανωτέρω συγκεντρώνονται μια σειρά παραβάσεων που προβλέπονται και τιμωρούντα από τα σχετικά άρθρα του ΚΑΠ. Φυσικά υπάρχει στη δημοσιότητα και το συγκεκριμένο βίντεο που αναιρεί τις όποιες δικαιολογίες του σωματείου Αφάντου.

Από την γειτονική Ηλεία ο διαιτητής Τσακάλης στο ντέρμπι

Το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα σε Παναιγιάλειο και Ρόδο, ορίστηκε να διευθύνει ο Βασίλης Τσακάλης από τον σύνδεσμο Ηλείας. Από την Αιτωλοακαρνανία οι δυο βοηθοί του: Καλαμπόκης – Τάκος.

22η αγωνιστική – Οι διαιτητές

Παναιγιάλειος – Ρόδος: Βασίλης Τσακάλης (Ηλείας), Κώστας Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Χρήστος Τάκος (Αιτ/νίας)
Αστέρας Βάρης – Κόρινθος: Χρονάς (Αχαΐας)
Ιάλυσος – Θύελλα Ραφ.: Καπίρης (Αθήνας)
Μαρκό – Παναργειακός: Λαθύρης (Πειραιά)
13:30 Βύζας – Ελλάς Σύρου: Τριγάζης (Αν. Αττικής)
11:30 ΑΟ Πυλίου – Μύκονος: Δαμιανάκης (Πειραιά)
Ερμιονίδα-ΠΑΟ Βάρδας: Γιανναράκης (Πειραιά)
Μεσολόγγι – Ελευσίνα: Αντωνιάδης (Κεφ./Ιθάκης)
Εράνη – ΑΕΡ Αφάντου: Τριανταφύλλου (Αργολίδας)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr