background img
banner
banner

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για τρίτη χρονιά το «ΛΥΚΟΙ Tennis CUP»

ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΒΥΘΟΥ

Oλοκληρώθηκε το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής το Τουρνουά τέννις που διοργάνωσαν για τρίτη συνεχή χρονιά οι Λύκοι Αιγιάλειας στα γήπεδα αντισφαίρισης Αβύθου. Και φέτος ήταν μικτό, οι συμμετοχές έφτασαν τις 46 και το ζευγάρι του τελικού αποτέλεσαν οι Νίκος Καραμάνος και Κωνσταντίνος Αναστασίου. Μετά από έναν αμφίρροπο και συναρπαστικό αγώνα ο Καραμάνος ήταν ο νικητής με 2-0 σετ κατακτώντας το “ 3ο ΛΥΚΟΙ Tennis CUP”.

Ο Νίκος Καραμάνος ήταν φιναλίστ και στο περυσινό τουρνουά με αντίπαλο τον Ηλία Τσαπραλή, που ήταν ο νικητής με 2-0 σετ. .O 1ος και ο 2ος νικητής κέρδισαν Δωροεπιταγές από τον “Κωτσόβολο” και το Tennis Sport” στην Πάτρα ενώ μοιράστηκαν μπλουζάκια και σε αρκετούς ακόμη συμμετέχοντες που διακρίθηκαν. Παρόντες φυσικά στο τελικό ήταν ο πρόεδρος των Λύκων Αιγιάλειας, Παναγιώτης Λιάμης, ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Παπαϊωάννου και ο προπονητής Απόστολος Σκαρτσίλας, ο οποίος είναι εμπνευστής αλλά και κύριος υπεύθυνος του τουρνουά.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2021 , άντεξε… στον covid 19 και φέτος διοργανώθηκε για τρίτη χρονιά στα γήπεδα αντισφαίρισης της Αβύθου από τους Λύκους Αιγιάλειας.
Οι αγώνες κρίνονται στα 2 νικηφόρα σετ και σε περίπτωση ισοπαλίας (1-1 sets) παίζεται tie-break στους 10 πόντους για το 3ο νικητήριο σετ. Το τμήμα αντισφαίρισης των Λύκων λειτουργεί τα 7 τελευταία χρόνια, σήμερα απαριθμεί περίπου 100 άτομα και έχει ως έδρα τα δημοτικά γήπεδα τέννις στην Άκολη.

Το 2021, στο 1ο τουρνουά , στον τελικό μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα ο Γιάννης Φαρμακόπουλος επικράτησε με 2-1 σετ του Άγγελου Αργυρόπουλου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr