background img
banner
banner

Μπλόκο μαζί με τους μελισσοκόμους στην Εθνική Οδό από τους αγρότες του Αιγίου

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Έκλεισαν την παλαιά εθνική στο ύψος του Σελινούντα και στη συνέχεια μετέβησαν και στον αυτοκινητόδρομο, οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες το βράδυ της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου, συνεχίζοντας τον αγώνα για την επιβίωσή τους, όπως αναφέρουν. Μάλιστα, στην κινητοποίηση το «παρών» στο μπλόκο έδωσαν και ο πρόεδρος Τάσος Δημητρόπουλος και τα μέλη του Συλλόγου Μελισσοκόμων Αχαΐας, κλάδος που επίσης βρίσκεται σε αναβρασμό, ενισχύοντας τον αγώνα του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας» που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Ο αποκλεισμός της νέας εθνικής οδού διήρκεσε μισή ώρα και είχε συμβολικό χαρακτήρα. Δεν είναι ωστόσο βέβαιο εάν στη συνέχιση των κινητοποιήσεων θα εξακολουθήσει να έχει αυτή τη μορφή. Η αγωνιστική δράση των αγροτών θα εξαρτηθεί από την κρίσιμη συνάντηση εκπροσώπων των μπλόκων με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

΄΄Απόψε θα ξαναστήσουμε το μπλόκο μας στη γέφυρα Σελινούντα και θα πραγματοποιήσουμε γενική συνέλευση προκειμένου να εκτιμήσουμε τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον πρωθυπουργό. Εάν δεν είναι τα προσδοκώμενα, τότε είναι βέβαιο ότι ο αγώνας θα κλιμακωθεί΄΄, ανέφερε στο Protionline.gr ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου Γιάννης Μποδιώτης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr