background img
banner
banner

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή στην αιμοδοσία

ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΙΓΕΙΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΔΕΣΜΟ» ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Μέρα χαράς κι ελπίδας ήταν η χθεσινή για τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ανατολικής Αιγιάλειας «Ο Δεσμός». 48 μονάδες αίματος συγκεντρώθηκαν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Λύκειο Αιγείρας με το Σύλλογο και τη στήριξη του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Αιγείρας, στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας με υπεύθυνες καθηγήτριες τη Λυκειάρχη Καραχάλιου Νίκη και την Παπαδοπούλου Παρασκευή.

΄΄Συνήθως δεν αναφέρουμε στις ανακοινώσεις μας τον αριθμό των μονάδων που συγκεντρώθηκαν αλλά κάθε αιμοδοσία που γίνεται για τα παιδιά μας είναι και πρέπει να είναι, όπως και να το κάνουμε, ξεχωριστή.

Νέοι αιμοδότες μαζί με παλιούς, μαθητές, καθηγητές, πολίτες όλοι μαζί με χαμόγελα, αγωνία ακόμα και φόβο.

Όμως τίποτα δεν έγινε εμπόδιο στη διάθεσή ειδικά των νέων παιδιών για προσφορά. Συμμαθητές και φίλοι να δίνουν κουράγιο στους νέους, οι παλιοί να δίνουν συμβουλές και ο εθελοντισμός να βρίσκει την απόλυτη δικαίωση του. Φοιτητές να επιστρέφουν για να δώσουν αίμα εκεί που αιμοδοτησαν πρώτη φορά, στο σχολείο τους. Γονείς και συγγενείς να καμαρώνουν για τα παιδιά τους. Επαγγελματίες που άφησαν τη δουλειά τους για να στηρίξουν την προσπάθεια όλων. Γιατροί και νοσηλευτές κατάκοποι αλλά ευτυχισμένοι και ευγνώμονες. Εικόνες συγκίνησης, εικόνες φωτεινές και αισιόδοξες.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για αυτό το δώρο και ταυτόχρονα μάθημα ζωής΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του «Δεσμού».

Επίσης, ο Σύλλογος καταλήγει ως εξής: ΄΄Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε στις 10/03 στο Κέντρο Υγείας Ακράτας για την τακτική αιμοδοσία μας. Να είσαστε όλοι καλά με Υγεία και διάθεση προσφοράς.

Ξεχωριστές μα πάντα σταθερές και από καρδιάς οι ευχαριστίες μας στο προσωπικό, γιατρούς και νοσηλευτές, του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πατρών “Άγιος Ανδρέας”΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr