background img
banner
banner

Ο Παύλος Μαυρόγιαννης πήγε στην Κω για τον Παναιγιάλειο

Στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια του Παναιγιάλειου η παρουσία φιλάθλων του θεωρείται δεδομένη και σίγουρα τονωτική για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Σε έδρες όπου η χιλιομετρική διαφορά δεν αποτελεί ιδιαίτερο εμπόδιο αλλά και η μεταφορά είναι -εύκολα ή δύσκολα- βατή, ασχέτου μικρού ή μεγάλου αριθμού φιλάθλων, η Αιγιώτικη ομάδα έχει την τύχη να έχει τη «μελανόλευκη» συμπαράσταση από την κερκίδα.

Ωστόσο σε κάποια παιχνίδια και συγκεκριμένα στα νησιά, η παρουσία φιλάθλων της Αιγιώτικης ομάδας είναι δύσκολη για πολλούς λόγους. Στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής, στην Κω και συγκεκριμένα στον Α.Ο. Πυλίου όπου ο Παναιγιάλειος πήρε ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο», η παρουσία του πιστού φιλάθλου της ομάδας μας Παύλου Μαυρόγιαννη ήταν σίγουρα μία πολύ καλή έκπληξη για το ποδοσφαιρικό τμήμα της Αιγιώτικης ομάδας

. Ο «μελανόλευκος» φίλαθλος, που προμηθεύεται πάντα εισιτήριο διαρκείας και ακολουθεί σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια, κατάφερε να βρει τον τρόπο να ταξιδέψει στο ακριτικό νησί και να έχει την τύχη να πανηγυρίσει την επιτυχία της αγαπημένης μας ομάδας.

Μάλιστα η μελανόλευκη αποστολή όταν συνάντησε τον Παύλο Μαυρόγιαννη στο αεροδρόμιο αφού τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στο Πυλί, έβγαλαν όλοι μαζί μία αναμνηστική φωτογραφία μετά από την εκτός έδρας επιτυχία της Μαύρης Θύελλας!


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr