background img
banner
banner

Σε εορταστικό κλίμα η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. την Kυριακή 18 Φεβρουαρίου στο κατάμεστο από κόσμο “HABIT cafe” στην πλατεία Αγίας Λαύρας, η οποία “πλημμύρισε” από τους φίλους της μοτοσυκλέτας που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Το “παρών” έδωσαν όλα τα μέλη της Αιγιώτικης λέσχης καθώς και Λέσχες από αρκετές περιοχές της νότιας Ελλάδας. Η φετινή εκδήλωση είχε εορταστικό χαρακτήρα καθώς η η Παναιγιάλεια Αθλητική Λέσχη Μοτοσικλέτας “Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ.” συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής.

Ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό την ανάπτυξη του Αθλητισμού και Αθλητικού Πνεύματος , την Ανάπτυξη των αθλητικών δυνατοτήτων των Αθλητών της. Επίσης την πνευματική και ψυχική διάπλαση των μελών της, την ανάπτυξη του πνεύματος συναδέλφωσης, την ψυχαγωγία τους και έξω από τους χώρους του αθλητικού σωματείου. Στην εκδήλωση έδωσε το “παρών” ο δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για την προσφορά της ΠΑΛΕΜΟΤ στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και όχι μόνο, δίνοντας τη υπόσχεση ότι η δημοτική αρχή θα είναι πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια των ανθρώπων της Λέσχης.

Παρόντες ήταν ακόμη, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Γιδά, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Χριστόπουλος και Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Χρήστος Τσερεντζούλιας, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αιγίου Φάνης Ραμπαβίλας, η σύμβουλος της κοινότητας Ελευθερία Μαρνέλη, ο περιφερειακός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαίας Άρης Τηλιγάδης κ.α.

Μετά από μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, στο αγωνιστικό τμήμα όσο και στο εκδρομικό, βραβεύτηκαν οι αθλητές της Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά και στο Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας Motocross. Βραβεύτηκαν επίσης άνθρωποι και επιχειρήσεις που στηρίζουν τις προσπάθειές της Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ όλα αυτά τα χρόνια, με ιδιαίτερη αναφορά στην “Ποτοποιία ΚΡΙΝΟΣ”, μεγάλο χορηγό της Λέσχης.

Το “παρών” έδωσαν και άλλες μοτοσυκλετιστικές λέσχες και ομάδες όπου με την σειρά τους παρέλαβαν και αυτοί τα αναμνηστικά για την τιμή που έκαναν με την παρουσία τους στην εκδήλωση. Παρέμβαση με ηχητικό μήνυμα έκανε ο πρωταθλητής της μοτοσυκλέτας Βασίλης Μπούδρος, ο οποίος ήταν επίσημος προσκεκλημένος της Λέσχης στην εκδήλωση αλλά δεν μπόρεσε να παραβρεθεί για λόγους υγείας. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά την επιστροφή του από το περίφημο Dakar Rally όπου συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία. Ευχήθηκε καλή χρονιά με επιτυχίες δίνοντας την υπόσχεση ότι θα είναι “παρών” σε μία από τις επόμενες εκδηλώσεις της αιγιώτικης Λέσχης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr