background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ο Ηρακλής Π. ανέβηκε στον θρόνο του 2ου ομίλου

ΠΟΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΤΟΥ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Η προηγούμενη 16η αγωνιστική αποδείχθηκε ευνοϊκή για τον Ηρακλή, που είχε εύκολο έργο απέναντι στον ουραγό Αίαντα Ανθούπολης (6-0), όμως του πήγαν πρίμα και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Χωρίς νίκη πέντε ομάδες από τις πρώτες θέσεις

Ο Αστέρας Λεοντίου τελείωσε ισόπαλος με τον Αχιλλέα και θα πρέπει να νοιώθει ευχαριστημένος από τις σπουδαίες απώλειες ευκαιριών που είχε η ομάδα των Καμαρών. Επίσης ισόπαλος τελείωσε και ο Φοίνικας / Ζήρια στην τοπική συνάντηση με την ΑΕ Αιγίου στο γήπεδο Πλαστήρα. Ακόμα καθυστέρησαν βαθμολογικά ο Απόλλων Αιγίου μετά το 1-1 στην Ροδιά με τους Πετεινούς και τέλος η ΑΕ Αρόης γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Αβυθο.

Τον πρώτο λόγο οι ισοπαλίες

Οι τέσσερις ισοπαλίες από τα επτά παιχνίδια, έφεραν …χαμόγελα μόνο στους νικητές. Ηταν ο Ηρακλής Π., η Αβυθος που …τιμώρησε την ΑΕ Αρόης από το «κατόρθωμά» της στον α΄ γύρο με τον μεταξύ τους αγώνα και η Πάτρα 2005, που με την πολύ καλή στατιστική που διαθέτει στα εντός έδρας παιχνίδια, έφτασε στην 4η θέση μαζί με τον Αχιλλέα Καμαρών.

Έχασε έδαφος ο Αστέρας Τέμενης

Χωρίς νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια (μια ισοπαλία και δυο ήττες), το σωματείο της Τέμενης βρέθηκε ξαφνικά στην 14η θέση και λογαριάζει να επιστρέψει το ταχύτερο στα θετικά αποτελέσματα.

Μάλιστα για την ερχόμενη αγωνιστική θα συναντηθεί στο τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα Αιγίου, που ψάχνει επίσης ένα καλό αποτέλεσμα, έχοντας την ίδια στατιστική με τον Αστέρα στα τελευταία τρία παιχνίδια.

Δύσκολα αποφεύγουν τον υποβιβασμό Αίας και Πετεινοί

Μεγάλη βαθμολογική απόσταση έχει δημιουργηθεί από τους ουραγούς Πετεινούς και Αίαντα Π. που κατέχουν τις θέσεις 13 και 14, οι οποίες οδηγούν και στον άμεσο υποβιβασμό.
Στη ζώνη μπαράζ βρίσκεται αυτή την στιγμή από την Αιγιάλεια ο Αστέρας Τέμενης και καλό είναι να απομακρυνθεί για να μην έχουμε …καρδιοχτύπια.

Χώρισαν Φοίνικας / Ζήρια και Κωνσταντόπουλος

Η διοίκηση της ομάδας του Φοίνικα / Ζήριας ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας της με τον γενικό αρχηγό Κώστα Κωνσταντόπουλο (φωτο).
Φυσικά τον ευχαρίστησε για όλες τις υπηρεσίες του που παρείχε στην ομάδα, του εύχεται καλή συνέχεια και τύχη στις επόμενες συνεργασίες του.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr